Haberler

Erzurum: Dagc 27 Yaşında

- Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Kuruluşunun 27. Yıldönümü, Düzenlenen "Basın Fotoğrafları" Sergisinin Açılışı ve Kokteyl ile Kutlandı.

- Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin kuruluşunun 27. yıldönümü, düzenlenen "Basın fotoğrafları" sergisinin açılışı ve kokteyl ile kutlandı.

Kuruluş yıldönümü sebebiyle DAGC Sosyal tesislerinde "Basın fotoğrafları" sergisi düzenlendi.

Sergiye, DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy'un yanı sıra, Vali Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, DAGC Onursal Başkanı Mithat Turgutcan, alt kademe belediye başkanları, daire amirleri , işadamları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Başkan Feridun Fazıl Özsoy, DAGC'nin bulunduğu bölgede etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda da temsil edildiğini söyledi.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, basın mensuplarının tüm sıkıntılara rağmen kamu görevini başarılı bir şekilde idrak ettiğini anlattı. Konuşmasında fotoğraflar ile ilgili bilgi veren Başkan Feridun Fazıl Özsoy, basının sorunlarını da anlattı.

Sergide Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nce ve diğer basın kuruluşlarınca düzenlenen yarışmalarda ödül alan ve bölgeyi anlatan 55 fotoğraf ile Erzurum için hayati önem taşıyan 2011 Üniversiteler arası Kış Oyunları çalışmaları ve Palandöken Kış Sporları Merkezi'yle ilgili 20 fotoğrafı yer aldı. DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, "2011'in Erzurum için önemini biliyoruz. Gazeteciler olarak oyunların Erzurum'a verilmesi için elimizden gelen çabayı gösterdik. Şimdi Ocak ayında açıklanacak kararı merakla bekliyoruz. Alacağımızdan şüphemiz yok. 2011 için Erzurum her şeyiyle hazır." diye konuştu.

Sergi açılışı sonrasında verilen kokteylde davetliler ve gazeteciler bir süre sohbet etti.

(İRT-İRT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title