Haberler

Erzurum 300 Metreden Ölüme Uçtular

300 metreden ölüme uçtularERZİNCAN'ın Kemaliye ilçesinde dün akşam saatlerinde içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobilin yaklaşık 300 metreden uçurumdan dereye düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

300 metreden ölüme uçtular

ERZİNCAN'ın Kemaliye ilçesinde dün akşam saatlerinde içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobilin yaklaşık 300 metreden uçurumdan dereye düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. AFAD'a bağlı arama kurtarma ekipleri, araçtaki cesetleri 8 saatlik çaba sonucu bulundukları yerden çıkartabildi.

Kaza dün saat 20.00 sıralarında Kemaliye ilçesine 50 kilometre uzaklıktaki Ekindere Köyü yakınlarında meydana geldi. İçerisinde 6 kişinin bulunduğu Ruhan Gökyıldırım yönetimindeki 06 RK 995 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yaklaşık 300 metre yükseklikten taklalar atarak dereye uçtu. Kazada hurdaya dönen araçtaki sürücü ile birikte Nezihe (80), Mezbure Gökyıldırım (51) ile birlikte 18 yaşındaki Merve Özbayram hayatını kaybetti. Kazada, Elif Gökyıldırım (20) ve Nural Özbayram (52) ise yaralandı. Yoldan geçen vatandaşlar yralı iki kadını kurtardıktan sonra ihbarda bulunarak bölgeye çok sayıda ambulans ve arama kurtarma ekibi gönderildi. Bölgenin dağlık ve sarp kayalardan oluşması sonucu saatler sonra olay yerine ulaşan Erzincan AFAD'a bağlı arama kurtarma ekipleri 8 saatlik çalışma sonucu araç içerisinde sıkışan cesetleri çıkarttılar. İp yardımı ile cenazeler uzun uğraşlar sonucu dağdan indirilebildi. Kazanın ardından soruşturma başlatılırken, Kazazedelerin Tunceli Çemişgezek ilçesinden gezmek için Kemaliye'ye geldikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan Kemaliye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title