Haberler

Erzincan'daki Trafik Kazasının Ardından

Erzincan'da Geçtiğimiz Cumartesi Günü Meydana Gelen Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Öğretmenlerin Görev Yaptığı Okullarda Kazadan Sonraki İlk Ders Günü Hüzünlü Geçti.

Erzincan'da geçtiğimiz cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenlerin görev yaptığı okullarda kazadan sonraki ilk ders günü hüzünlü geçti.

Erzincan-Erzurum E-80 karayolunda 5 Mayıs Cumartesi günü, Erzincan'ın Çayırlı ilçesindeki öğretmenleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmenlerin görev yaptıkları okullarda öğrenciler hüzünlü bir şekilde dersbaşı yaptı. 2 yıldan bu yana Balıklı Köyü İlköğretim Okulu'nda görev yapan ve 2006 yılı Ağustos ayından bu yana asker öğretmen olarak görevine devam ettiği sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Fevzi Rıza Duransoy'un (25)

öğrencileri, haftanın ilk ders gününde beklenmedik bir anda aralarından ayrılan öğretmenlerinin ardından gözyaşlarına boğuldu. Hayatının baharında yaşama veda eden genç öğretmenlerinden yoksun olarak sınıflarına giren Balıklı İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencileri, sınıfın tahtasına, "Öğretmenim Seni Unutmayacağız" yazarak gözyaşı döktü.

Aynı okulda görev yapan ve kazadan yaralı olarak kurtulan Emine Köksal'la nişanlı olan Fevzi Rıza Duransoy'u kaybetmenin acısını yaşayan öğrenciler, duygularını dile getirmekte güçlük çektiler. Merhum öğretmeni için gözyaşı döken 6. sınıf öğrencisi Meryem Ayaz, öğretmenlerinin kendilerinin eğitimi için büyük fedakarlıklar yaptıklarını belirterek, "Zaman zaman onu üzüyorduk. Ama bütün bunlara rağmen o bizi çok seviyordu. Onu üzdüğümüz için çok pişmanım" dedi.

Kazada hayatını kaybeden Çayırlı İlçesi Sağlık Meslek Lisesi öğretmeni Yeşim Gemici ve Verimli İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Ayşe Karakehya'nın görev yaptıkları okullarda da kazanın ardından yapılan ilk ders gününde hüzün yaşandı.

Erzincan'daki kazada yaralanan öğretmenlerin büyük çoğunluğunun taburcu olduğu, sadece Muhsin Çetin (24) Özlem Turan (24), Emine Köksal (25) ve Emrah Aydın'ın (25) tedavilerinin Erzincan'da, Neşe Ayık'ın (26) ise Trabzon'da tedavisinin devam ettiği belirtildi.

(İS-İRT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title