Haberler

Eryılmaz, Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Açıklamaya Davet Etti

Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz, Mal Bildirim Belgesini Belediyenin İnternet Sitesinde Yayınladı. Eryılmaz, Diğer Belediye Başkanlarını Mal Varlıklarını Kamuoyuna Açıklamaya Davet Etti.

Çankaya Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarıyla ilgili ses kaydı yayınlanan Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, mal bildirim belgesini belediyenin internet sitesinde yayınladı. Eryılmaz, diğer belediye başkanlarını mal varlıklarını kamuoyuna açıklamaya davet etti.

Eryılmaz yaptığı açıklamada, "Benim alnım ak, vicdanım temiz" diyerek, sosyal belediyecilik ilkelerine sonuna dek bağlı kalıp sorumluluklarını yerine getirdiğini söyledi. Göreve geldiğinde açıkladığı mal beyanında, bugüne kadar hiçbir artış olmadığını ifade eden Eryılmaz, "2004 yılında eşimin ve benim mal varlığımı açıklamış, 2005 yılında eşime ait bir kooperatif hissesi ve bir binek aracın satılıp araba aldığımıza dair değişikliği de beyan etmiştim. Bugüne dek bana ve aileme ait mal varlığında artış olmadığı belgelerle de gözler önündedir. Yurttaşlık bilinciyle belediye başkanlarını benzer bir şekilde şeffaf tutum sergilemeye davet ediyorum" dedi.

Çankaya Belediyesi'nin "AKP'nin gündem değiştirme oyununun kurbanı" olarak seçildiğinin savunan Eryılmaz şunları kaydetti:

"Temiz toplum özlemiyle kılı kırk yararak iş görmeyi temel düstur olarak belirleyen Çankaya Belediyesi, AKP'nin kirli çamaşırlarına karşı asla rehin alınamaz, buna izin vermeyiz. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımız ve inancımızla yaptıklarımızı AKP'nin ne sönmüş ampulü, ne de deniz feneri karartamaz." (ANKA)

(AS/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title