Haberler

Ersun Yanal "Hedef Kupada Final"

Ligde Kayseri Erciyesspor'u 5-1, Gençlerbirliği'ni İse 5-0'la Dize Getiren Vestel Manisaspor, Fortis Türkiye Kupası'nda İstanbulspor'u Deplasmanda 5-0 Yenerek Gruplara Kalırken, Kurmaylar Rotayı Hafta Sonunda Oynanacak Ç.rize Maçına Çevirdi.

Ligde Kayseri Erciyesspor`u 5-1, Gençlerbirliği`ni ise 5-0`la dize getiren Vestel Manisaspor, Fortis Türkiye Kupası`nda İstanbulspor`u deplasmanda 5-0 yenerek gruplara kalırken, kurmaylar rotayı hafta sonunda oynanacak Ç.Rize maçına çevirdi.

Bu karşılaşmada taraftarlara büyük görev düştüğünü kaydeden Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer, ¨Şu anda lider olmamıza rağmen, Süper Lig`in en az seyircili takımlarından biriyiz. Böylesine golcü, böylesine başarılı bir ekibin boş tribünler önünde oynaması üzüntü verici. O nedenle pazar günü taraftarlarımızın stadı doldurarak futbolcularımızı ödüllendirmesini bekliyoruz¨ dedi. Kupada da iddialı olduklarını söyleyen Teknik Direktör Ersun Yanal ise, ¨Hedefimiz final¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title