Haberler

Ereğli'den kısa kısa

Güncelleme:

AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Türkmen, ziyarette yaptığı açıklamada, salgın nedeniyle toplantılar gerçekleştiremediklerini, meclisin de tatile girmesiyle seçim bölgelerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Muhalefetin ülkede yaşanan doğal afetleri siyasi malzeme yaptığını belirten Türkmen, şunları kaydetti:

"Geçmişteki tarihimizi hatırlayarak bu millet Osmanlı'nın küllerinden gelip bir Cumhuriyet kurmuştur. O cumhuriyet bugün yedi düvele karşı mücadele veriyor, o gün de başardık bugün de başaracağız. Türkiye'nin felaketleri onların sevinci oluyor. Böyle bir şey olabilir mi? Hepimiz bir geminin içerisindeyiz. Bu geminin batması kimin işine yarayacak? Hem içerideki hem dışarıdaki düşmanlarla mücadele etmek zorundayız."

Türkmen, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu, savunma sanayisi başta olmak üzere pek çok alanda önemli başarılara imza atıldığını vurgulayarak, "Dünyayla yarışıyoruz artık. Bize diz çöktürmek için ekonomiye yükleniyorlar. İnşallah 2023'de vadettiklerimizi tüm olumsuzluklara rağmen yapabilmek için çaba harcıyoruz." ifadelerini kullandı.

Milletvekilleri Çolakoğlu ve Uçar da birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç'dan sendikaya ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Şube başkanlığı görevine getirilen Yakup Yılmaz'a hayırlı olsun dileğini ileten bulunan Oruç, Erdemir işçilerine de kazasız belasız çalışma temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz da Oruç'a teşekkür etti.

Ziyarette bölgesel konulara ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak AK Parti Ereğli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title