Haberler

Erdoğan Arıca: Balili Beni İlgilendirmiyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, 2-1 Yenildikleri Sivasspor Maçına Hareketleri ile Damgasını Vuran İsrailli Oyuncu Balili ile İlgili Olarak, "O Oyuncu ve Yaptığı Hareketler Beni İlgilendirmiyor" Dedi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, 2-1 yenildikleri Sivasspor maçına hareketleri ile damgasını vuran İsrailli oyuncu Balili ile ilgili olarak, "O oyuncu ve yaptığı hareketler beni ilgilendirmiyor" dedi.

Erdoğan Arıca, takım kaptanları Bekir İrtegün ve Mehmet Polat ile Kamil Ocak Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Geçen hafta 2-1 yenildikleri Sivasspor maçının değerlendirmesini yapan Arıca, bu maçın çok önemli olduğunu, deplasmanda öne geçmelerine rağmen hatalar yaparak skoru koruyamadıklarını ve yenildiklerini, bu nedenle üzgün olduklarını söyledi.

Her iki takımın da coşkulu ve üretken olmadığını, karşılaşmanın orta saha mücadelesi şeklinde geçtiğini ifade eden Arıca, şöyle konuştu:

"Öne geçme fırsatını yakalamamıza rağmen bunu değerlendiremedik. Aslında 2-1 kaybettiğimiz maçta biz Sivasspor'a değil, kendimize mağlup olduk. Geçmişten dersler almak zorundayız. Dün geride kalmıştır, kalan 6 maç bizim için çok önemli. Hatırda kalanlar hep sondur. Biz şimdi cuma günü oynayacağımız Fenerbahçe maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak, bulunduğumuz yerden daha yukarılara doğru çıkmak istiyoruz."

"BALİLİ KONUSUNDA FUTBOLCULARI UYARMIŞTIM"

Erdoğan Arıca, 2-1 yenildikleri Sivasspor maçına hareketleri ile damgasını vuran Sivasspor'un İsrailli oyuncusu Balili ile ilgili olarak, “O oyuncu ve yaptığı hareketler beni ilgilendirmiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Arıca, Balili'nin bugün bir gazetede yer alan iddialarıyla ilgili olarak, "Balili ve hareketleri beni ilgilendirmiyor. Beni, bizim oyuncular ilgilendiriyor. Futbolcu hata yapar, kızar öfkelenir. Oyun içinde bunlar doğal şeyler. Oyuncularım hata yapmamalıydı. Sakin olmamız, bu oyunlara gelmememiz gerekiyordu, ama ben de dahil kabul etmeliyiz ki hata yaptık. Ben orada hakeme hakaret etmedim, tepki gösterdim. Şimdi Balili'nin söylediklerine gelince, bu oyuncu kendini nasıl savunacak? Bunlar çirkin şeyler. Halbuki maçtan önce futbolcularıma uyarılarda bulunmuştum. Balili, aynı şeyleri Vestel Manisaspor maçında da yaptı, geçen yıl Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a yaptı. Bekir'in davranışı çok yanlıştı. Balili topu bırakıp Bekir'le alay ediyor. Ben burada Balili'ye kızmam. Her seferinde söylüyorum, bu adam belli bir adam. Bekir'in, diğer oyuncularımın direnci düşmüş, gençlik var, beyin yorgun, ama hata yapmayacaksın, tahrik olmayacaksın. Hakem kötü filan diyoruz da Bekir'i, Erdal'ı, Mehmet'i de atabilirdi, ama hakem kalecimiz Hasagiç'i attı. Penaltı pozisyonunun ise penaltıyla alakası yoktu. Balili orada nasıl devrildi, bir türlü anlayamadım. Keşke bunlar hiç olmasaydı" diye konuştu.

BALİLİ İLE 15 DAKİKA

Arıca, pazartesi günü yenilenme antrenmanı yaparken, futbolcularına “Balili ile 15 dakika oynamak isterdim” şeklinde takıldığını belirterek, “İdmanda oyuncularıma, 'eski futbolculuk günlerime dönüp, Balili ile oynamak isterdim' dedim. Adam hepimizi yendi. Oyuncularımla yaptığım bir şakaydı. Bozuk moralleri onarmak istedim. Sahada kabadayılık, küfür önemli şeyler değil. Balili, dışarıda Bekir'e, Mehmet Polat'a laf söyleyebilir mi? Sahada herkes konuşuyor, ama konuşursa da kendi düşünür" dedi.

Arıca, bir yöneticinin 2-1 yenildikleri Sivasspor maçında kart gören oyuncuları eleştiren açıklamalarını ise doğru bulduğunu, buna herkesin tepki gösterdiğine dikkat çekti.

Şu anda Fenerbahçe maçına konsantre olduklarını, bu maçı mutlak kazanmak istediklerini ifade eden Arıca, “Kart cezalımız var, bunlar futbolda olağan şeyler. Ben eksik oyuncu görmüyorum. Öbür arkadaşları çıkar oynar. Akılda kalacak bir maçı kazanmak istiyoruz. Hakemler hata yapar, onlar da insan” dedi.

Arıca, bir gazetecinin geçen hafta Gaziantep'te yapılan fuhuş operasyonunda bazı futbolcuların da isminin geçmesiyle ilgili soruyu yanıtlarken, “Bunlar bekar adamlar. Hırsızlık yapmamışlar, zina yapmamışlar” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title