Haberler

Erdemli'de Hacılara Geleneksel Uğurlama

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ’hac’ vazifesi için kutsal topraklara gidecek olan adayları ile yemekte bir araya geldi.

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 'hac' vazifesi için kutsal topraklara gidecek olan adayları ile yemekte bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen programa Başkan Tollu'nun yanı sıra,Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Müftü Vekili Şeref Dindoruk ve hacı adayları katıldı. Burada konuşan Tollu, bu yemeğin geleneksel olduğunu, bundan sonra da her yıl yapılmaya devam edeceklerini ifade etti. Belediyeciler olarak şehirde yaşayan insanların yaşam standartlarını yükseltebilmek için ciddi gayretler sarf ettiklerini vurgulayan Tollu, "Yaşan kalitesinin artırılması adına tüm yenilikleri şehrimize getirip halkımızın hizmetine sunuyoruz. Hizmetleri sunarken insanlarımızın statüsüne kesinlikle bakmıyoruz. Dünya görüşlerine kesinlikle bakmıyoruz. Siyasal düşüncelerine asla bakmıyoruz. Bizi biz yapan değerleri canlı tutarak kardeşliğimizi güçlendiriyoruz. İşte bu değerlerden biri olan hac vazifesini ifa etmek için yola çıkmış sizlere bu programı tertip etmiş bulunuyoruz. Sizin gibi dinine, vatanına, bayrağına bağlı kaliteli insanlara hizmet etmek bizim için şereftir. İnsan olan her yere hizmetlerimizi götürmeye devam ediyoruz. Özellikle yetim çocuklara ve yaşlılara hizmet etmeye çok önem veriyoruz. Bu işin vebalinin bilincindeyiz. Sizlerden istirhamımız bu şekilde hizmete muhtaç vatandaşlarımızı bizlere bildiriniz. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın her türlü hizmetlerini en ince ayrıntısına kadar yapıyoruz. Bu hizmetleri sadece Allah rızası için yapıyoruz. Sizlerden isteğimiz o mübarek beldelerde bizleri de dualarınızda unutmayınız. Soframızı şereflendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah haccınızı ve tüm ibadetlerinizi kabul buyursun" dedi.

Kaymakam Kula ise hac vazifesi için yola çıkacak olan hacı adaylarına iyi yolculuklar diledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mükerrem Tollu Erdemli Mersin Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title