Haberler

Erciş'te Başarlı Öğrenciler Ödüllendirildi

Van'ın Erciş ilçesinde yapılan deneme sınavında dereceye giren ortaokul öğrencilerine ödülleri düzenlenen törenle verilirken, törende başarılı öğretmen ve idareciler de unutulmadı.

Van'ın Erciş ilçesinde yapılan deneme sınavında dereceye giren ortaokul öğrencilerine ödülleri düzenlenen törenle verilirken, törende başarılı öğretmen ve idareciler de unutulmadı.

Erciş YİBO tarafından 8-9 Aralık 2012 tarihinde ilçe genelinde yapılan ve bin 886 orta okul öğrencisinin girdiği deneme sınavında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle madalya ve ödülleri verildi. Törende ayrıca öğrencilerin başarısında büyük etkileri olan branş öğretmenleri ile okul müdürlerine de takdir belgeleri ile plaketleri verildi. Erciş YİBO çok amaçlı salonunda yapılan törene Erciş Kaymakamı Barboros Baran, 108. Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, Erciş Cumhuriyet Savcısı Deniz Ayça Gerçek, İlçe Emniyet Müdürü Murat Hoş, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Atilla Köse, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Erdoğan, Şube Müdürü Bünyamin Kara, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Mürsel Göral, Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsamettin Çelik, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Erciş YİBO Müdürü Erol Şimşek, deneme sınavı düzenlemelerindeki amaçlarının ilçede eğitim kalitesini yükseltmek, velilerin eğitime ilgisini artırmak, öğrencilerin genel durumu hakkında velileri, öğretmen ve öğrencileri bilgilendirmek olduğunu söyledi. 8-9 Aralık 2012 tarihinde yaptıkları deneme sınavının amacına ulaştığını belirten Şimşek, "Bu deneme sınavına ilçe genelinde bin 886 öğrenci sınava katılmıştır. Eğitimde başarılı olmak için çılgınca, akıl almaz bir fedakarlık gerekiyor. Arkadaşlarım bu düstur ile hareket ettiler. Çok büyük fedakarlıklar gösterdiler. Eğer ortada bir başarı varsa bu başarı fedakar YİBO ekibine aittir. Bu ekibi huzurlarınızda selamlıyorum. Bu arada bizlere sürekli destek veren ilçe Kaymakamı Sayın Barboros Baran'a ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüze huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu sınava ilgi gösteren okul müdürü, müdür yardımcısı ve değerli öğretmenlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Barboros Baran ise yaptığı konuşmada, eğitimin önemine değindi. Geçen yıl ilçede yaşanan deprem sürecinde bütün sıkıntılara rağmen iyi kötü geçen seneyi eğitim öğretim açısından devam ettiren, fedakarca çalışan öğretmen, idarecileri ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilerine teşekkür eden Kaymakam Baran,."Bildiğimiz üzere ülkemiz her geçen gün daha iyiye doğru gidiyor. Bundan 5 -10 yıl öncesine baktığımızda şimdi çok daha iyi konumlardayız. Ama hedeflerimize baktığımızda, bölgemiz açısından, dünya ülkeleri açısından düşündüğümüzde istediğimiz yere gelemiz adına daha çok çalışmamız gerekmektedir. Memleketi için yanan, kavrulan başta öğretmenlerimiz, kamu görevlilerimiz ve yurttaşlarıma teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimizin başarısının en başta öğretmenlerimizden kaynaklandığını düşünerek öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ödüllendirelim istedik. YİBO Müdürümüz Erol Şimşek başarılı bir yönetici arkadaşımız. Kendisini ve ekibini sizlerin huzurunuzda bir kez daha tebrik ediyorum. Ödül alan öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve öğrencilerimizi de bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, deneme sınavında ilk 5'e giren ortaokul öğrencilerine madalya ve para ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Törende ayrıca, başarılı olan okullardaki branş öğretmenleri ile okul müdürlerine de takdir belgeleri ile plaketleri verildi. Ödül töreni, müzik öğretmenleri tarafından seslendirilen şiir ve türkülerle sona erdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barboros Baran Erciş Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title