Haberler

Erciş Kaymakamı Mehmetbeyoğlu, dinamik denetimlere katıldı

Güncelleme:

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Dinamik Denetimlere Katıldı.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Dinamik Denetimlere Katıldı.

Van'ın Erciş ilçesinde dinamik denetimler devam ederken hafta sonu gerçekleştirilen denetimlere İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu da katıldı. Covid-19 ile mücadelede kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte Van'ın Erciş ilçesinde Kaymakamlık bünyesinde dinamik denetim ekibi oluşturuldu. Ekipler 7/24 denetimlerini sürdürürken hafta sonu denetimlerine İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu da katıldı. Çarşı merkezindeki ve sahil kenarındaki lokanta, kafe gibi toplu kullanım alanlarında denetimlerde bulunan Kaymakam Mehmetbeyoğlu, işletme sahiplerine kontrollü normalleşme süreci ile ilgili bilgiler verirken Kaymakamlık bünyesinde hazırlanan ve kontrollü normalleşme süreci ile ilgili bilgilerin yer aldığı el broşürlerini de takdim etti. Denetimler sırasında yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Dinamik Denetim Süreci kapsamında tematik denetimler yaptıkların belirten Mehmetbeyoğlu, "Hemşerilerimizin, Bakanlığımızca belirlenmiş olan kriterler kapsamında göstermiş olduğu uyum bizleri çok mutlu etti. Ben, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Ercişli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de Bakanlığımızla birlikte Ercişli hemşerilerimizle bir ve beraber olarak onlarla birlikte hareket ederek onlara rehberlik ve kılavuzluk ederek inşallah bu Covid-19 pandemi sürecini birlikte başaracağız" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kaymakamlık Hisarcık Erciş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title