Haberler

Enişte, Ortamı Gerdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda üyelerden Kaya Enişte'nin pankart önerisi toplantıya damgasını vurdu.

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda tartışma çıktı. Üyelerden Kaya Enişte, Galatasaray ile yarın derbi maç oynayacaklarını belirterek, "Futbolda terör ve şiddetten hiçbir toplum fayda görmedi. Bizlerin camia olarak üzerimize düşeni bu hususta yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Benim için Türk spor camiasının en büyük fair play ödülüne layık kişi rahmetli Özhan Canaydın'dır. 6 Kasım'da 6-0'dan sonra kalkıp takımımızı alkışlaması nedeniyle'' diye konuştu.

Enişte'nin bu sırada "Biz de yarın" diye konuşmasına devam etmesi üzerine salondan ıslıklar ve protestolar yükseldi. Genel Kurul Divan Başkanı Suat Müftüoğlu da "Kaya bey lütfen, teşekkür ediyorum, sağ olun" diye Kaya Enişte'den konuşmasını bitirmesini istedi.

Tepkiler üzerine Kaya Enişte, cümlesini "Biz de yarın centilmenlik adına stadımıza 'şampiyon hoşgeldin' pankartını asalım" diye tamamlamak isterken yine üyelerden büyük tepki aldı. Enişte, Müftüoğlu'nun yeniden uyarısıyla konuşmasını bitirdi.

Müftüoğlu, salonda oluşan olumsuz havayı dağıtmak için Anneler Günü'yle ilgili bir şiir okudu.

Bu arada, Kaya Enişte, mali genel kurulun Atatürk'ün kulübü ziyaret tarihi olan 3 Mayıs'ta yapılmasını da önerdi.

Öte yandan, üyelerden Özgür Varlı'nın aidatların bin liraya çıkarılmasını önermesi de diğer üyelerden tepki aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Özhan Canaydın Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title