Haberler

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'deki görevini Ali Koç duyurdu: Bizzat bana bağlı çalışacak

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.Lig Radyo'dan Cüneyt Kaşeler, Ali Koç'un gazetecilerle yaptığı açıklamaları aktardı.

Ali Koç'un yaptığı açıklamalardan öne çıkan noktalar şöyle;

Locaların yarısının açılması parası olanın girmesine yarar. Bizyüzde 30'u alabilecek bir çalışmayı yaptık. Bir taraftar olarak tarihi olan büyük kulüplerin satılmasını istemem ama ekonomik gidişat, bunu mecbur kılabilir.

"EMRE BELÖZOĞLU SPORTİF DİREKTÖRDÜR"

Emre Belözoğlu sportif direktördür. Bizzat bana bağlı çalışacak. Tüm transferlerde Emre'nin etkisi ve payı vardır. Emre Belözoğlu'nun başarısı çok fazla. Samatta transferi ve ödemede esneklik. Gelmesi mümkün olmayanları rahatlıkla getirmesi. Emre en çok finans ekibi ile çalıştı. Nakit akışına baktı. Bu işte oldukça tecrübesiz olmasına rağmen tecrübeli gibi adımlar attı. Bu beni çok etkiledi. Emre bu süreçte üstüne düşeni yapmıştır. Gelecek vaat eden futbolcu isimlerini belirledi. Hocamız sonra geldi. Teknik direktör, sportif direktör ve Volkan Ballı. Temel kolonlar bu futbolun. Bu üçlünün tek vücut duruşu. En doğru isim yoğunluktan açıklanmadı. En son açıklayalım dedik, hak ettiği şekilde açıklayalım dedik, aceleye getirmek istemedik. Ama 1 hafta, 15 gün içinde açıklayacağız.

"KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLADIK"

Emre Belözoğlu'nun mukavelesi gönüldendir. Geçen sene kaptanlık, liderlik yaptı. Bu süreçte Emre'nin kıymetini, değerini daha iyi anladık. İstendiği zaman gitmiş ve zamanında gelmiştir. 3 tane yurt dışına çıkan ve başarı ile futbol oynayan futbolcuların başında Emre gelir. Geçen sene kaptanlık, liderlik, aidiyet duygusu Samandıra'daki beklediğimiz atmosferin oluşması konusunda bizimle birlikte oldu. Geçen sene garip bir sezondu. Kabus gibi geçen seneden daha kötü geçirdik.

Emre hem kaptan, sportif direktör gibi takımın başında idi. Emre ile yakın çalışma imkanımız oldu. Değerlerini, becerilerini anladık. Bazı transferlerimiz hocanın olmazsa olmazı idi. Bazı isimler Emre'nin önerisi ile gündeme geldi. bazıları da ortak akılla oldu.

"EMRE BENİ ÇOK ETKİLEDİ"

Emre finans ekibiyle de sıkı çalıştı. Tecrübesiz olmasına rağmen çok tecrübeli gibi davrandı, beni çok etkiledi. Emre üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdi. Beni en çok etkileyen Emre'nin 3-4 lisanı rahat konuşması, eski oynadığı dönemlerdeki isimlerin önemli yerlerde olmasından dolayı geniş çevresi var.

"BORÇLARI REVİZE ETTİK"

Faiz oranları yeniden belirlenmiş Bankalar Birliği anlaşması 2+7 yıl olarak tüm kulüpleri kapsayacak şekilde revize edildi. Yeni anlaşma çerçevesinde Fenerbahçe'nin 561 milyon liralık bu yılki ödemesi 2021 Ekim'e ertelendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Fenerbahçe Ali Koç Radyo Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (9)

1907:

Salya saçmaya başlamışlar. Saçma sapan yorumcular.

9
2
yanıtYanıtla
SARI NURİ:

Mayıs ayında emre yide ali koç uda kapının önüne koyarlar

3
7
yanıtYanıtla
GADDAR:

İNŞAALLAH. . .

yanıt1
yanıt1
TABİ TABİ:

YIL SONUNDA İKİNCE EMELİLİĞİNİ ALIR, SANA BAĞLIYSA ;)

3
3
yanıtYanıtla
Erbaa:

Koskoca fb kala kala emre gibi negatife kaldı. Fbyi Avrupa şampiyonu yapsa ne olacak.Atürkünde dediği gibi önce sporcuda ahlak olacak.

2
3
yanıtYanıtla
okan:

fenerin acilen volkan ve emreden kurtulması lazım

2
1
yanıtYanıtla
Ali:

Eyyamcilar iş basunda, herkes çok biliyor vesselam...

1
1
yanıtYanıtla
GADDAR:

ALİ PALABIYIK'' IN GÖREVİNİ NE ZAMAN AÇIKLAYACAKSINIZ ??? GS KASABI OLUR BENCE !!!! İYİ KUŞBAŞI DOĞRUYOR YİĞİDİM !!!!

2
0
yanıtYanıtla
vfdd:

borçları olur tabii boyle sosyetik yerlerde yemek yerlerse aslında başkana baglı olacak borclar kişisel olarak ödenecek herr başkana aynı sistem gelecek

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title