Haberler

Emre Belözoğlu: "Fenerbahçe Hak Etti"

İngiltere'nin Newcastle United Takımında Forma Giyen Emre Belözoğlu, "Şampiyonluk Bence Şansla Kazanılmaz. Fenerbahçe Bu Şampiyonluğu Hak Etti" Dedi.

İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Emre Belözoğlu, "Şampiyonluk bence şansla kazanılmaz. Fenerbahçe bu şampiyonluğu hak etti" dedi.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Emre, Fenerbahçe'den geçmişte teklif aldığını bir kez daha doğruladı. Emre, Newcastle United'da oynamaya başladıktan sonra Fenerbahçe'nin bir teklifi olmadığını kaydederek, "İnter'den ayrıldığım dönemde ciddi bir teklif vardı. Ben Türkiye'ye dönmek istemedim" şeklinde konuştu.

Glenn Roeder'in kulüpten kovulmasını ve yerine Sam Allardyce'ın gelmesini de değerlendiren Emre, teknik direktör değişikliğinin kendisine dokunmayacağını söyledi.

Bolton forması giyen eski Fenerbahçeli oyuncu Anelka hakkında da açıklamalarda bulunan Emre, "Anelka iyi bir futbolcu. Türkiye'de istediği ortamı bulamadı. Türkiye'de de kötü oynamadı bence. İstanbul hakkında pozitif düşünceleri var" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title