Haberler

Emekli Müdürün İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

Muğla’nın Datça ilçesinde badem ağacında asılı bulunan emekli öğretmen ve müdür yardımcısının intihar ettiği belirlendi.

Muğla'nın Datça ilçesinde badem ağacında asılı bulunan emekli öğretmen ve müdür yardımcısının intihar ettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemede Ersin Ermiş'in cebinden "Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazısı çıktı. Ersn Ermiş'in cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Muğla'nın Datça ilçesinde uzun yıllar öğretmenlik ve Halk Eğitimi Merkezi'nde Müdür Yardımcılığı yapan Ersin Ermiş kendisine ait badem tarlasında ağaca asılı vaziyette bulundu. Polis tarafından el konulan olayla ilgili çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Datça Hızırşah Mahallesi nüfusuna kayıtlı ve uzun yıllardır Datça ilçe merkezinde yaşayan emekli öğretmen Ersin Ermiş bugün öğlen saatlerinde kendisine ait aracını Datça Sanayi Sitesi yanında bulunan eski mezbahanın yanına park edip ortadan kayboldu. Akşam havanın kararmasına rağmen aracın halan park edildiği yerden alınmadığını gören çevre sakinleri durumdan şüphelenerek olayı polise bildirdi. Polis ile birlikte Ersin Ermiş'in bir yakını aracın park edildiği yerin az ilerisinde bulunan Ersin Ermiş'e ait badem ve zeytinlikten oluşan arazide arama yaparken eski müdürü ağaçta asılı vaziyette buldu.

İntihar ettiği anlaşılan Ersin Ermiş'in ölümü ile ilgili Cumhuriyet Savcısı ve Marmaris'ten gelecek olay yeri inceleme ekibinin arazide ve üzerinde yaptığı aramada tek satırlık ölümümden kimse sorumlu değildir yazılı not bıraktığı ortaya çıktı.

İntihar ettiği anlaşılan Ersin Ermiş otopsi için Muğla adli tıp kurumuna gönderildi ve olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Adli Tıp Kurumu Muğla Datça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title