Haberler

Emekli Bahri Amca, sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor

Güncelleme:

Emekli Bahri Amca, sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor -Bahri Amca sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor.

Emekli Bahri Amca, sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor

-Bahri Amca sokak hayvanlarına gözü gibi bakıyor

İSTANBUL - Emekli olduktan sonra kendini sokak hayvanlarına adayan Bahri Ozan, kasaplardan aldığı etlerle haftanın altı günü sevimli dostlarını besliyor. Hayvanları beslediği için eleştirildiğini söyleyen Ozan, "Bazıları da Allah razı olsun demesi gerekirken eleştiriyor. Hatta şiddete varan olaylar oldu. Su verdiğim için yaşlı bir adam geldi üstüme yürüdü" dedi.

Dekorasyon firmasından emekli olduktan sonra sokak hayvanlarına gözü gibi bakan Bahri Ozan, 10 yıldır sevimli dostlarını aralıksız besliyor. Haftanın 6 günü kasaplardan aldığı etlerle sokak hayvanlarını besleyen Ozan'a kasaplar da etleri ücretsiz olarak veriyor. Zamanını kahvede harcamak yerine sokak hayvanlarıyla geçiren Ozan, artık beslediği tüm hayvanların korna sesini tanıyarak arabanın yanına koştuğunu ifade etti. Ancak hayvanları beslediği için bazı kişiler tarafından da eleştirilen Ozan, şiddete varan olaylar yaşadığını da söyledi.

"Ben onları beslediğim zaman ruhumda doymuş oluyor"

Hayvanları beslediği için bazı kişilerden tarafından eleştirildiğini söyleyen Bahri Ozan, "Emekliliğimi böyle yapıyorum. Kahve köşelerinde vakit harcamak yerine burada can dostlarımı besliyorum. Haftanın en az 6 günü buralara gelip bu hayvanlara et veriyorum. Pazar günleri gelemiyorum. Çünkü kasaplarda et olmuyor. Eskiden para verip alıyordum. Şimdi ise ücret almıyorlar. Bu sevapta bizim de katkımız olsun diyorlar. Hepsi arabanın motor sesini ve korna sesini çok uzaktan tanıyor. Ben onları beslediğim zaman ruhumda doymuş oluyor. Bazıları da Allah razı olsun demesi gerekirken eleştiriyor. Hatta şiddete varan olaylar oldu. Su verdiğim için yaşlı bir adam geldi üstüme yürüdü" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İstanbul Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title