Haberler

Fişi, Prizden Çekmek İsteyen Genç Kız, Elektrik Akımına Kapılıp Can Verdi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da tarla sulamada kullanılan su dinamosunun fişini prizden çekmek isteyen kız elektrik akıma kapılarak can verdi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde elektrik akımına kapılan genç kız, hayatını kaybetti. Genç kız tarla sulamada kullanılan su dinamosunun fişini prizden çekmek isterken akıma kapıldı.

AKIMA KAPILDI

Edinilen bilgiye göre olay, Akçakale ilçesine bağlı Ekinyazı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sümeyye Onay (18), tarla sulamak için kullanılan su dinamosunun fişini prizden çıkartmak isterken akıma kapıldı.

HAYATA VEDA ETTİ

Onay, yakınları tarafından götürüldüğü Akçakale Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OTOPSİ YAPILACAK

Genç kızın cesedi otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Akçakale 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

URFALI:

KAÇAK ELEKTRİK KULLANAN ARTIK . SON 2 YIL İÇİNDE ELEKTRİK SAYAÇLARIN DIŞARI ALINMASIYLA, ELEKTRİĞİ YER ALTINA ALMALARIYLA ARTIK KAÇAK KULLANIM İMKANSIZ. AMA KAÇAK BEDELİ FATURALARA HALA AYNI YANSITILMAKTA. İNANMIYAN OLURSA URFA VE ÇEVREDEKİ İLLERDE AKRABASINA YADA ARKADAŞINA SORABİLİR. KAÇAK OLSADA OLMASADA FATURALARINIZA O KAÇAK BEDELİNİ YANSITACAKLAR ÇÜNKÜ DEVLETİN İŞİNE GELİYORRR!!!

14
10
yanıtYanıtla
Burak:

Bu söylediğin o kadar yalan bir bilgi ki ne desem bilemiyorum. Suç işliyorsun şu anda, ama yine de insan gibi cevap vereyim. Parayı elektrik dağıtım şirketleri alır, hazineye gitmez. Hiçbir devlet kaçak istemez çünkü uluslararası kriterlerden biridir bu da. 300 TWh elektrik tüketilmişken 330 TWh''lık fatura kesemezsin ayrıca. İşin içinde EPİAŞ, EPDK, Enerji Bakanlığı, TEİAŞ, TEDAŞ gibi birimler var. Ağzı olan konuşuyor arkadaş iftira atmak ne kolay

yanıt6
yanıt1
KUL HAKKI:

50 TL LİK FATURAYA 150 TL ÖDÜYORUZ KAÇAK VERGİLER DAGITIM VS İLE EKLENİNCE AQ HER AY ZATEN MİLLETCE AKIMA KAPILIP CAN VERİYORUZ . .

14
5
yanıtYanıtla
gebersinler:

urfa’nın hilvan ilçesinde 50 kişinin 3 dedaş denetim elemanlarını hem de jandarma korumasında iken sopalarla yaralaması ve takılan sayaçlara zarar vermesi olayı. dedaş ekipleri kaçak elektrik ve tarımsal sulama tespiti için 200 haneli kuskunlu mahallesine gitti. jandarma ekiplerinin de eşlik ettiği denetimde dedaş ekibi 50 kişinin saldırısına uğradı. dedaş ekibine saldıranları jandarma havaya ateş açarak engellemeye çalıştı.

14
3
yanıtYanıtla
dost:

kaçak elektrik için gelen yetkilileri KOVAN urfalılar.

11
2
yanıtYanıtla
LEVENT:

DAHA 18 YAŞINDA HAYATININ BAHARINDA BİR GENÇ HAYATINI KAYBETMİŞ SİZLER KAYIP KAÇAK BEDELİ PEŞİNDESİNİZ YAZIK Kİ HEMDE ÇOK YAZIKKUŞLAR GİBİ UÇMAYI, BALIKLAR GİBİ YÜZMEYİ ÖĞRENDİK DE BİRTEK İNSAN OLMAYI, KARDEŞÇE YAŞAMAYI ÖĞRENEMEDİK. . .

9
1
yanıtYanıtla
:

allah rahmet eylesin ailesine sabır versin daha cok genc. . . .

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yüce adalet derken

2
5
yanıtYanıtla
elektrikçi:

elektirikte ucuz malzeme ve işçilik kullanmayınız. . kaçak akım rolesi mutlaka taktırın. .

5
0
yanıtYanıtla
KRALEX:

allah rahmet eylesin

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title