Haberler

Elazığ'da İşgem Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ İş Geliştirme Merkezi (İşgem) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Elazığ Şubesi'nin Koordinatörlüğünde Hazırlanan 'Yeni Dönemde AB Tarafından Türkiye'de Uygulanacak Olan AB Fon Kaynakları ve Malların Serbest Dolaşımı' Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

Elazığ İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi'nin koordinatörlüğünde hazırlanan 'Yeni Dönemde AB Tarafından Türkiye'de Uygulanacak Olan AB Fon Kaynakları ve Malların Serbest Dolaşımı' konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Avrupa Takımı Etkinlikleri desteğiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısı İŞGEM Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya, İŞGEM Müdürü Mehmet Ölmez, MÜSİAD Elazığ Şube Müdürü Musa Kılıç, İŞGEM işletmelerinin temsilcileri ve KOBİ'ler katıldı. Elazığ İŞGEM Müdürü Mehmet Ölmez, İŞGEM işletmelerinin tam teşekküllü olarak faaliyetlerine başladıklarını belirterek, "Artık diğer firmalarla, ülke genelinde ve yurt dışında rekabet etmeleri, büyümeleri, gelişmeleri ve pazar paylarının büyümesi için bu gibi destekleri almaları gerekiyor. Bu konuda da değerli konuklarımız Ankara ve İstanbul'dan gelerek işletmelerimizle bilgilerini paylaşacak ve bu konuda neler yapabiliriz, nasıl büyüyebiliriz gibi alanlarda işletmelerimize bilgilerini aktaracaklar" dedi.

İki bölümden oluşan bilgilendirme toplantısının ilk bölümünde AB Genel Sekreterliği Mali İşler Daire Başkanı Dr. İnci Ataş, AB hibeleri ve AB mali kaynakları hakkında bilgiler verirken, ikinci bölümde ise KOSGEB İstanbul İMES İşletme Geliştirme Merkezi Müdürü Servet Koçak, 'AB CIP Programı kapsamında rekabet edilebilirlik' ve 'Yenilik Programı' konulu sunumunu gerçekleştirdi.

(EK-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title