Haberler

Elazığ'da Bölge Hastanelerinin Yoğun Bakım Üniteleri Ele Alındı

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Elazığ ve Bölge İllerindeki Hastanelerin Yoğun Bakım Ünitelerinin Geliştirilmesi, Yaşanan Sıkıntılarının Giderilmesi ve Sorunların Tespiti Amaçlı Olarak Bir Toplantı Düzenlendi.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Elazığ ve bölge illerindeki hastanelerin yoğun bakım ünitelerinin geliştirilmesi, yaşanan sıkıntılarının giderilmesi ve sorunların tespiti amaçlı olarak bir toplantı düzenlendi.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Vekili Uzman Dr. Alattin Dilsiz, İl Sağlık Müdürü Dr. Kanuni Keklik, Elazığ'da bulunan hastanelerin başhekimleri, Yoğun Tedavi Merkezi görevlileri ile Elazığ ve çevre illerin sağlık müdür yardımcıları katıldı. Toplantının basına açık olan bölümünde, yoğun bakım konusunda açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdür Vekili Uzman Dr. Alattin Dilsiz, "Ankara'da Sağlık Bakanlığı'nda yoğun bakımla ilgili yaptığımız standart çalışmaları ve Türkiye genelinde yaptığımız yoğun bakım planlamalarını burada arkadaşlarımızla birlikte gözden geçirip bölgeye uygulanabilirliğini değerlendiriyoruz. Sonuca göre çalışmalarımızı revize ederek Türkiye genelinde yoğun bakımlarla ilgili genel bir plan oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de burada bu çalışmamızın bölgesel toplantısını gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title