Haberler

Zincir market tartışmalarına Karamollaoğlu da katıldı: Bu ülkenin üç harfliler sorunu AKP ve MHP'dir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik eleştirisiyle fahiş fiyat tartışmaları bir kez daha alevlendi. Fahiş fiyat tepkilerine, "Üretimde maliyet enflasyonu var. Maliyet enflasyonuna eğilmediğimiz sürece bu konuşmalar spekülatif" diyen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin FETÖ imasına, "FETÖ'yle bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var. Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler" sözleriyle yanıt veren Galip Aykaç, gelen sert tepkilerin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı görevinden istifa etti.

RESMİ GAZETE'DE ZİNCİR MARKET DÜZENLEMESİ

Ayrıca, Ticaret Bakanlığınca, Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmeliği'nde yapılan düzenlemeler Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karara göre, Zincir marketlere yönelik yapılan düzenlemeyle, şube sayısı iki yüzden fazla olan zincir mağazalar, satışa sundukları ürünler ile şubelerine ilişkin verileri Bakanlıkça belirlenen sisteme aktarmakla yükümlü olacak.

TARTIŞMALARA KARAMOLLAOĞLU DA KATILDI

Zincir marketlerle ilgili tartışmalara Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da dahil oldu. Twitter hesabından açıklama yapan Temel Karamollaoğlu, zamların ve hayat pahalılığının sorumlusunun Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu söyledi.

"ZAMLARIN SORUMLUSU BİZZAT CUMHURBAŞKANI"

Karamollaoğlu, "Siz elektriğe, gaza ardı ardına zam yapacaksınız; sonra ekmek fiyatları artınca fırıncıyı, gıda fiyatları artınca marketçiyi suçlayacaksınız. Zamların da, enflasyonun da, hayat pahalılığının da, yolsuzluğun ve yoksulluğun da tek sorumlusu bizzat Cumhurbaşkanı ve ortaklarıdır" dedi.

Zincir market tartışmalarına Karamollaoğlu da katıldı: Bu ülkenin üç harfliler sorunu RTE'dir

"ÜLKENİN ÜÇ HARFLİLER SORUNU RTE'DİR"

Karamollaoğlu, "Çok net ifade ediyorum: Bu ülkedeki en büyük fırsatçı, bu iktidarın bizzat kendisidir! Evet, bu ülkenin bir "üç harfliler sorunu" vardır. O üç harfliler de AKP'dir, MHP'dir ve maalesef RTE'dir" ifadelerini kullandı.

Zincir market tartışmalarına Karamollaoğlu da katıldı: Bu ülkenin üç harfliler sorunu RTE'dir

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Temel Karamollaoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (2)

HAYRETTİN ŞÖLEN:

üç harfliler sorunu kesinlikle vardır AKP MHP CHP İYİ HDP VE DİYER PARTİLER toplasan hepsini birşey yaramaz vekil maşı 50 bin alan vekilden ne hayır gelir ülkeyi güya seve seve ne hale getirdiler beceriksiz insanlar

70
10
yanıtYanıtla
Oguz Oztekin:

Filozof gibi adamsın valaa

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title