Haberler

Zambiya, Yatırım Forumu ve Fuarı'na ev sahipliği yapacak

Güncelleme:

Zambiya Cumhuriyeti'nin Muchinga Eyaleti'nde düzenlenecek olan Yatırım Forumu ve Fuarı, sürdürülebilir kalkınma ve yeşil çevre temasıyla gerçekleştirilecek. Fuarda, madencilik, enerji, imalat, tarım ve turizm gibi konular ele alınacak ve Zambiya hükümet yetkilileri de üst düzeyde katılım sağlayacak. SANKON üyesi yüzlerce şirketin katılacağı fuar, Türk iş dünyasını temsil edecek.

Zambiya Cumhuriyeti'nin Muchinga Eyaleti'nde 3-8 Ekim tarihleri arasında, dünya devletlerinden binlerce şirketin katılımıyla; "Sürdürülebilir Kalkınma Yoluyla Yeşil ve Sağlıklı Bir Çevre İçin Yatırımı Teşvik Etmek" temasıyla düzenlenecek bir Yatırım Forumu ve Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Zambiya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hakainde Hichilema tarafından yönetilecek olan "Yatırım Forumu ve Fuarı" madencilik, enerji, imalat, tarım ve turizm gibi konu başlıklarıyla yapılacak. Zambiya'nın Muchinga Eyaleti'nde 3-8 Ekim tarihleri arasında yapılacak fuara Zambiya hükümet yetkilileri de üst düzeyde katılım sağlayacak. "Sürdürülebilir Kalkınma Yoluyla Yeşil ve Sağlıklı Bir Çevre İçin Yatırımı Teşvik Etmek" temalı Yatırım Forumu ve Fuarı'nda, Zambiya ve Güney Afrika bölgesinden kamu ve özel sektör temsilcileri de yer alacak.

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu (SANKON) Dış ilişkiler Kurulu Başkanı Hilal Amil, SANKON adına yazılı açıklamada bulunarak, "Zambiya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nden gelen Yatırım Forumu ve Fuar davetini büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Zambiya Cumhuriyeti'nin Muchinga Eyaleti'nde 3-8 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan,"Sürdürülebilir Kalkınma Yoluyla Yeşil ve Sağlıklı Bir Çevre İçin Yatırımı Teşvik Etmek" temalı fuara, SANKON üyesi yüzlerce şirket katılım sağlayacaktır. Ülkeler arasındaki bu tür etkinlikler karşılıklı ticaret ve yatırım olanaklarını artıracaktır. SANKON kuruluşu olarak, güçlü olan iki ülke ilişkilerini daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu doğrultuda tüm imkanlarımızla girişimde bulunarak, SANKON üyesi çok sayıda şirketlerimiz, Zambiya Cumhuriyeti'nde yapılacak olan fuarda Türk iş dünyasını temsil edeceklerdir" dedi.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Madencilik Zambiya Türk İş Hükümet Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title