Haberler

Yeni Sezonun İlk Turist Kafilesi Dalaman'a Geldi

Yeni Sezonun İlk Turist Kafilesi Dalaman'a Geldi. 140 Kişilik Kafile, Atm Dalaman Dış Hatlar Terminali Yönetimi Tarafından Folklor Ekibi, 5 Kişilik Animasyon Ekibi, Çiçekler ve Özel Gösterilerle Karşılandı.

Yeni sezonun ilk turist kafilesi Dalaman'a geldi. 140 kişilik kafile, ATM Dalaman Dış Hatlar Terminali Yönetimi tarafından folklor ekibi, 5 kişilik animasyon ekibi, çiçekler ve özel gösterilerle karşılandı.

Dalaman Dış Hatlar Terminali'ne adım atan ilk 12 yolcu, birinci sınıf tatil köyünde konaklama, bölgede gezi ve Almanya-Türkiye gidiş dönüş uçak bileti kazandı.

ATM Genel Müdürü Hamdi Güvenç, terminallerin turistlerin ziyaret ettikleri ülke hakkında ilk ve son intiba edindikleri yerler olduğunu belirterek "Bu bilinçle, Öger Tours ve ATT'nin yerel temsilcisi olan Yeşil Dalyan'ın desteği ile Dalaman'a bu sezon gelen ilk turist kafilesini gösterilerle karşıladık. Terminale adım atan ilk 12 kişiye ücretsiz konaklama, gezi ve uçak bileti hediye ettik. Bunu mutlaka herkese anlatacaklar, güzel bir anı olarak ülkelerine götüreceklerdir. Sezon boyunca tüm yabancı

kafilelere Türk misafirperverliğini göstereceğiz" dedi.

Hamdi Güvenç, sezon boyunca ülkemizin ve bölge güzelliklerini çeşitli organizasyonlarla tanıtacaklarını ifade etti. Bu yıl turizmde daha büyük beklentilerin olduğuna dikkat çeken Güvenç, şöyle konuştu: "2007 turizm sezonu için hazırlıkları tamamladık. Terminal yönetimi olarak, konuklarımızın ülkemize girişleri ve ülkelerine dönüşlerinden önce en iyi şekilde ağırlanmalarını sağlamak bizim görevimiz. Onları güzel anılarla ülkelerine uğurlamak için tüm kadrolarımızla hazırız."

(FÖ-ERÖ-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title