Haberler

TR82 Bölgesi Dijital Proje Geliştirme Programı başlıyor

Güncelleme:

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Kastamonu, Çankırı ve Sinop'un bulunduğu TR82 Bölgesi Dijital Proje Geliştirme Programı'nı başlattı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), Kastamonu, Çankırı ve Sinop'un bulunduğu TR82 Bölgesi Dijital Proje Geliştirme Programı'nı başlattı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Kadınların ve Gençlerin İşgücü Potansiyelinin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında, dezavantajlı kesimlerin ekonomik ve sosyal hayata aktif katılımlarını sağlamak, sosyal girişimciliği desteklemek, sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmak ve proje havuzuna proje fikri üretmek amacıyla TR82 Bölgesi Dijital Proje Geliştirme Programı'nı başlattı. KUZKA, TR82 Bölgesinde bulunan kurum ve kuruluşlar ile proje üretme, yazma veyönetme kapasitesinin attırılmasına yönelik faaliyetler kapsamında, proje fikirlerinin önceliklendirilmesi ve olgunlaştırılmasından, proje finansman aşamasına kadar tüm süreçlerin kurgulandığı bir proje havuzu oluşturmayı amaçlıyor.

Bu kapsamda, bölgede yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak, istihdam edilebilirliği artırmak, sosyal içermeyi, sosyal girişimciliği ve yenilikçiliği desteklemek ve sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmak ve proje havuzuna proje fikri üretmek amacıyla "TR82 Bölgesi Dijital Proje Geliştirme Programı" uygulamaya konuldu.

KUZKA tarafından uygulanan program iki aşamada gerçekleştirilecek. İlk aşamada 22 Ekim 2020 tarihinde 14.30-16.00 saatleri arasında bölgeye özgü sosyal kalkınma konularına dair akademisyenler ve uzmanlar tarafından bilgilerin paylaşılacağı bir panel düzenlenecek. İkinci aşamada ise 3-4 Kasım 2020 tarihlerinde 13.00-17.00 saatleri arasında düzenlenecek iki oturumla bölgeye ilişkin proje fikirlerinin geliştirilmesi sağlanacak. Programın birinci oturumunda proje fikirlerinin geliştirilmesinde kullanılacak yöntemlere ilişkin katılımcılara bilgiler verilecek, ikinci oturumunda ise proje fikirlerinin geliştirilmesi amacıyla atölye çalışmaları yapılacak.

Programa katılım için her iki etkinlik (panel ve atölye çalışması) öncesinde kayıt yapılması gerekiyor. Panele katılım sağlamak isteyenler internet üzerinden kayıt formunu etkinlik saatine kadar doldurarak kayıt yaptırabilecekler. Program kapsamında gerçekleştirilecek atölye çalışmasına yapılacak başvurular ise en geç 27 Ekim 2020 tarihinde mesai bitimine kadar KUZKA'nın internet adresinde yer alan formun doldurularak yapılabilecek. Alınan başvurular arasından yapılacak değerlendirme sonrasında ise atölye çalışmalarına katılma hakkı elde edenlere e-posta ile bilgilendirme yapılacak. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kastamonu Çankırı Sinop Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title