Haberler

TPAO, Manisa'da bir bahçedeki kuyudan akan petrole benzer siyah sıvıdan numune aldı

Güncelleme:

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yağbasan Mahallesi'nde bir çiftçiye ait zeytin bahçesindeki su kuyusundan akan yanıcı ve petrole benzer siyah sıvı ile ilgili olarak mahalleye gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı yetkilileri numune aldı. İlk bilgilere göre ise sızıntının bölgede bulunan fay hatlarından kaynaklandığı öğrenildi.

Salihli'ye bağlı Yağbasan Mahallesi'nde çiftçilik yapan Mustafa Yüksel'in tarlasındaki su kuyusundan akan siyah ve yanıcı sıvı nedeniyle yangın çıktı. Yangın üzerine jandarma bölgede güvenlik önlemi alarak bölgeye şerit çekerken, sabah mahalleye gelen Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı ( Tpao ) yetkilileri bölgedeki sondajdan numune aldı.

TPAO, Manisa'da bir bahçedeki kuyudan akan petrole benzer siyah sıvıdan numune aldı

"ÇIKACAK SONUCU BEKLİYORUZ"

Zeytin tarlası sahibi çiftçi Mustafa Yüksel, "Tarlamdaki sondajdan çıkan yanıcı sıvı nedeniyle sabah saatlerinde TPAO yetkilileri numune aldı. Numune sonuçlarına göre bir değerlendirilme yapılacak. Çıkacak sonucu bekliyoruz" dedi.

TPAO, Manisa'da bir bahçedeki kuyudan akan petrole benzer siyah sıvıdan numune aldı

"SIZINTI FAY HATTINDAN KAYNAKLANIYOR"

Yaşanan süreçle ilgili bilgi veren AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ise sahanın TPAO tarafından ruhsatlandırılmış bir bölge olduğunu söyledi. Bilen "Yağbasan Mahallesi sahası, şu anda Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından sondaj ve arama çalışması için ruhsatlandırılmış bir bölge. Kesin sonuçların kısa bir süre içerisinde gelmesini bekliyoruz. Ancak ilk izlenimlere göre bu sızıntının o bölgede yer alan fay hatlarından kaynaklanan bir sızıntı olduğu değerlendiriliyor" dedi.

TPAO, Manisa'da bir bahçedeki kuyudan akan petrole benzer siyah sıvıdan numune aldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Salihli Manisa TPAO Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

Doğrucu Davud:

Yıllardır Alaşehir salihli taraflarında petrolle ilgili bu haberleri duyarız ama her ne hikmetse ortada yine hiç bir şey yok. Bu sefer bunlara hangi dış güçler engel koyuyorlar acaba. CEHAPE yüzünden mi petrolle ilgili bir girişim yapılamıyor yine

46
36
yanıtYanıtla
uCube :

Zeki alasya, Metin akpınar filmi geldi aklıma birden. Benzine zam gelecek diye, acaba hangi petrol ofisinin borusu yanlış yere aktı. ;))

58
5
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Lan ne oluyor yine ? Allah'ım sen bizi zam dan , zumdan , Ayarlamadan koru yarabbiiiiimm

41
5
yanıtYanıtla
Emirhan Yıldız:

amerikada ola köşeyi dönmüştü burda ise kamulaştırılacak arazi yada yakındaki bi devlet arazisinden ondaj yapılır bu arakaşın kuuda betonlanır

35
9
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Sakın bulmasınlar delimisimiz ne yoksa mazot litresi 50 TL olur

31
11
yanıtYanıtla
Nok Ta:

Allahınızı seviyorsanız. Petrol aramayın. Bulmayın. Siz buldukça fiyatlar artıyor. Eskiden çok daha ucuzdu.

25
15
yanıtYanıtla
Enes Atasayar:

hıc bısey olmaazzz ne petroller ne gazlar gordukk ammaaaa görüyoruz hem petrolun halını hem gazınn....

19
3
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

eee, ne zaman döküyoz betonu?

15
3
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Önce sızıntı derler sonra büyük patronlar sessiz sedasız oraya çökerler. TPAO'ya numune aldırana kadar büyük bir petrol şirketi ile görüşmeleri gerekirdi. Ne kadar petrol rezervi var ortaya çıkardı.

13
3
yanıtYanıtla
Abdulla Hüseynov:

Oyunu Real kazandı elindeki şansdan maksimum yararlandı Liverpool sadece çok baskı yaptı yanlız sona kadar qidemiyordu birde Realın hakkıydı bence zorlu bir yol qeldiler

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title