Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Maaş Ödemelerinde TROY Kartına Geçiyor

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yüce, Kasım ayı meclis toplantısında İsrail'e yönelik tepkilerini dile getirerek, İsrail markalarının belediyeye ait tesislerden kaldırıldığını ve Mastercard ve Visa'yı boykot ederek, maaş ödemelerinde Türkiye'nin ödeme yöntemi TROY'a geçeceklerini açıkladı. Yüce, bu terör devletine karşı mücadelelerinin devam edeceğini belirtti.

Başkan Yüce, Kasım ayı Meclis Toplantısında İsrail'e ateş püskürdü. Gerçekleştirilen zulüm karşısında sessiz kalmayacaklarını vurgulayan Başkan Yüce, "Katil İsrail'in yaptığı zulme sessiz kalmamak adına belediyemize ait iştirak ve tesislerimizden İsrail'e ait markaların ürünlerini kaldırdık. Bunun yanı sıra boykotumuza TROY kartına geçerek devam ediyoruz. Mastercard veya Visa'yı boykot ederek bankayla ilgili görüşmelere süratle başladık" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem dışı konuşan Başkan Yüce, İsrail'e ateş püskürdü. 7 Ekim'den bu yana süregelen zulme dikkat çeken Yüce, yeni bir boykot kararını daha devreye aldıklarını belirterek, Mastercard ve Visa'yı boykot ederek Troy ile çalışma kararı aldıklarını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Maaş Ödemelerinde TROY Kartına Geçiyor

Mazlum kardeşlerimize var gücümüzle destek olacağız

Başkan Yüce konuşmasında siyonist İsrail'in zulmüne dikkat çekerek, "1 ayı aşkın süredir siyonizmin kudurganlığı devam ediyor. 7 Ekim'den bugüne süregelen Filistin'deki insanlık dışı savaş bizlere İsrail'in insaftan ve vicdandan ne kadar yoksun olduklarını tüm çıplaklığı ile önümüze seriyor. Filistin'de tüm dünyanın gözleri önünde benzeri görülmemiş bir dram yaşanıyor. Hastaneler, okullar, camiler, mülteci kampları bombalanıyor. Yaşlı, kadın, çocuk demeden masum insanlar acımasızca katlediliyor. Neredeyse bir asırdır Filistinli kardeşlerimize gösterdikleri zulmü, ambargoyu sıradanlaştırmaya çalışsalar da bizler bu vahşeti kabul etmeyeceğiz. Bir araya gelerek zulme ve işgale karşı durarak, mazlum kardeşlerimize var gücümüzle destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Maaş Ödemelerinde TROY Kartına Geçiyor

Belediye tesislerinde İsrail ürünlerine geçit yok

Başkan Yüce, "Büyükşehir Belediyesi olarak Gazzeli kardeşlerimize umut olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Elimizle, dilimizle kalbimizle ne var ne yoksa yapmaya gayret ediyoruz. İsrail'in yaptığı zulme sessiz kalmamak adına belediyemize ait iştirak ve tesislerimizden İsrail'e ait markaların ürünlerini kaldırdık. Bizler bu anlamda her türlü boykot kararını hızla devreye alarak, bu terör devletine karşı hep birlikte mücadele vermeye devam edeceğiz" dedi.

Mastercard ve Visa'yı boykot ederek Troy ile çalışmaya devam edeceğiz

Konuşmasında boykot kararlarına bir yenisini daha eklediklerini ifade Başkan Yüce, "Mastercard ve Visa'yı boykot ederek bankayla ilgili görüşmelere süratle başladık. Çalışma arkadaşlarımızın maaş kartlarını milli ödeme yöntemi olan Troy'a geçiriyoruz. Gazze'deki masumların feryadı arşa uzanırken Büyükşehir Belediyesi olarak bu zulme ve işgale karşı çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mastercard Türkiye İsrail Visa Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title