Haberler

Ramaza'nda Pastırma ve Sucuğa Zam Yok

Güncelleme:

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, Ramazan ayında sucuk ve pastırma fiyatlarına zam yapılmamasının planlandığını ifade etti.

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Şaban Ünlü, karkas etlere yüzde 10 oranında zam gelmesine rağmen, Ramazan ayında sucuk ve pastırma fiyatlarına zam yapılmamasının planlandığını ifade etti.

KTB Başkanı Şaban Ünlü, Ramazan ayı öncesi büyükbaş karkas et fiyatlarına yüzde 10 zam geldiğini ancak kendilerinin bu zammı uygulamama kararı aldıklarını belirterek şöyle dedi:

"İnşallah, ete başka zam gelmez ve vatandaşlar Ramazan ayı içerisinde rahatlıkla pastırma, sucuk yerler. Kayseri'de parekende sucuğun satış fiyatı 27,30 TL, sıra pastırmanın perakende fiyatı 45 TL, sırt pastırmanın perakende fiyatı 60 TL, bonfile pastırmanın perakende fiyatı 65 TL'dir. Vatandaşlarımızın bu fiyatları bilmesini ve bu konuda duyarlı olması gerekmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Şaban Ünlü Kayseri Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title