Haberler

Perakende Günleri Başlıyor

Perakende Günleri, CardFinans'ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

CardFinans, 19 – 20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan Perakende Günleri'nin 3. kez ana sponsorluğunu üstlendi. Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, konferansta yapacağı "Karanlığa Ateş Etmek" adlı konuşmasında, analitik düşüncenin perakendedeki yaşamsal önemini anlatacak.

Türkiye'nin ilk taksitli kredi kartı CardFinans, perakende sektörünün en prestijli organizasyonlarından Perakende Günleri'nin 3. kez ana sponsoru oldu. 19 – 20 Ekim 2011 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan Perakende Günleri'nde, Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay da "Karanlığa Ateş Etmek" konuşmasıyla yer alacak.

Perakende Günleri'ne verdikleri destekle ilgili olarak açıklama yapan Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, perakende sektörünün Türkiye ekonomisi için önemine değinerek şunları söyledi: "Perakende sektörü, sağladığı istihdam ve yarattığı ciro ile ekonominin yükselen yıldızı olmaya devam ediyor. Finansbank olarak Perakende Günleri'ne sponsor olarak sektöre verdiğimiz desteği ve önemi vurgulamak istiyoruz. 2001 yılında bu yana uluslararası alanda da sayılı platformlardan biri haline gelen Perakende Günleri, sektörün liderleri ve uzmanlarıyla çok önemli bir buluşma noktası. Bu platformda yer almaktan son derece mutluyuz."

CardFinans, perakende sektörünün gelişimine katkıda bulunan ve başarılı uygulamalara imza atan kişilere verilen Perakende Güneşi Ödülleri'nin de sponsoru oldu. CardFinans ayrıca, CardFinans Özel Ödülü ve Yaşam Boyu Başarı Ödülü'nün de kategori sponsoru olarak Perakende Günleri'ndeki yerini alacak.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e açıkça soruldu: Cemaatçi misiniz?

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü? YALI ÇAPKINI FRAGMAN! #128253 Yalı Çapkını 70. bölüm son fragman TEK PARÇA izle! Halis Ağa her şeyi öğreniyor! #127916 GTA 6 ne zaman piyasaya çıkacak? GTA 6'nın çıkış tarihi belli oldu mu? FENERBAHÇE KONGRE NE ZAMAN 2024? #9917 Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman? Ali Koç, Aziz Yıldırım aday mı? #129349 KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #128250 DİYABET ve KARDİYOLOJİ ilaçlarını aile hekimleri yazıyor mu? #128138 Bakanlıktan yeni haber: Milyonları ilgilendiriyor! #129658 Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti tepki topladı! Tuğba Ekinci sahnede ne giydi? SON DAKİKA! İLAÇ RAPORLARI ile ilgili yeni karar ne? Vedat Işıkhan ne dedi?
'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

"Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title