Haberler

Ordu'dan 6 firma "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde yer aldı

Güncelleme:

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) hazırladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde yer alan Ordu'daki firmalara teşekkür etti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, İstanbul Sanayi Odasının (İSO) hazırladığı " Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde yer alan Ordu'daki firmalara teşekkür etti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, oda üyelerinden söz konusu listeye giren Gürsoy Tarımsal Ürünler Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Altaş Yağ Su ve Tarım Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile Çamsan Ordu Ağaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi firmalarını kutladı.

İSO tarafından daha önce açıklanan ilk 500 sanayi kuruluşu arasında oda üyesi 3 firmanın yer aldığını ve kendilerini gururlandırdığını belirten Şahin, şöyle devam etti:

"Şimdi ise yaşanan ekonomik dalgalanmalara rağmen İSO tarafından açıklanan ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde ilimizden 3'ü odamız üyesi toplamda 6 firma yer alması bizleri yeniden gururlandırdı. İlimizin tanınması, ekonomik anlamda güçlenmesi, istihdama katkı sağlanması ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi adına bu sanayi kuruluşlarımızın listeye girmesi bizleri son derece mutlu etmiştir."

Türkiye'de ve tüm dünyada devam eden salgının bir an önce bitmesini ve normalleşme dönemini en iyi şekilde atlatarak önlerindeki yıllarda daha fazla firmanın listede yer bulmasını temenni eden Şahin, OTSO olarak sanayi kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Şahin, yönetim kurulu ve çalışma arkadaşları adına İSO tarafından açıklanan listelere adını yazdıran üye firmalar ve kent ile ülke ekonomisine katkı sağlayan sanayi kuruluşlarını tebrik etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

İstanbul Sanayi Odası Servet Şahin Türkiye Ordu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title