Haberler

İYİ Parti'den TOGG açıklaması: Faydalı işleri elbette olumlu buluyoruz

Güncelleme:

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, dün fabrika açılışı yapılan yerli otomobil TOGG ile dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Zorlu, "İYİ Parti olarak devletin sürekliliğine inanıyor ve elbette faydalı işleri olumlu buluyoruz. Bilinmelidir ki, milli çıkarlarımıza dayalı ve stratejik gördüğümüz tüm yatırımlar iktidarımız döneminde adil, şeffaf ve etkin bir şekilde her bir vatandaşımızın kullanımına açılacaktır" ifadelerini kullandı.

Yerli otomobil Togg, 18 Temmuz 2020 tarihinde temeli atılan TOGG Teknoloji Kampüsü'nü planları doğrultusunda tamamlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhuriyet Bayramı'nda törenle açtı.

İYİ Parti'den TOGG açıklaması: Faydalı işleri elbette olumlu buluyoruz

İLK AKILLI CİHAZ BANTTAN İNDİ

Geniş bir davetli grubunu bir araya getiren törende, TOGG'un ilk akıllı cihazı C SUV, seri üretim bandından indi. C-SUV'un banttan indirilmesinin yanı sıra C-Sedan ve C-X Coupé cihazlarına yönelik çalışmaların devam ettiği duyuruldu.

İYİ Parti'den TOGG açıklaması: Faydalı işleri elbette olumlu buluyoruz

TÖRENE AYDIN VE AĞIRALİOĞLU KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i TOGG'un fabrika açılış törenine davet etmişti. Akşener ise davete ilişkin, "Planlanmış ve iptal edemeyeceğim başka bir programımım var. Bu tür davetlere partimizi temsilen isimler gönderiyoruz." açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından İYİ Parti'den Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu TOGG'un fabrikasının açılış törenine katıldı.

İYİ PARTİ'DEN TOGG AÇIKLAMASI

Gelişmeler üzerine İYİ Parti'den TOGG'un girişimiyle ilgili açıklama yapıldı. TOGG'un resmi sosyal medya hesabına cevaben açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "İYİ Parti olarak devletin sürekliliğine inanıyor ve elbette faydalı işleri olumlu buluyoruz. Bilinmelidir ki, milli çıkarlarımıza dayalı ve stratejik gördüğümüz tüm yatırımlar iktidarımız döneminde adil, şeffaf ve etkin bir şekilde her bir vatandaşımızın kullanımına açılacaktır" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den TOGG açıklaması: Faydalı işleri elbette olumlu buluyoruz

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Meral Akşener Kürşad Zorlu İYİ Parti TOGG Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (8)

Sefer Yildiz:

ALLAH sizlere iktidar yüzü göstermesin ki millet mutlu kalsin

113
42
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

az kaldı ama duaların kabul olurmu bilinmez

yanıt3
yanıt8
Recep Yılmazer:

İyide iktidar olamayacaksınızki neden heyecan yapıyorsunuz..

88
40
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Muhalefet böyle olmalı. Yakıcaz yıkıcaz kapatıcaz demek yerine Biz daha iyisini yapacağız. Dahada geliştireceğiz. Bir tane togg yetmez başka yerli markalarda çıkaracağız.

89
8
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

artık işportadan tornavida pense alan da araba yapıyor ama ucuza peynir et süt un yağ şeker un bakliyat üretip halkının önüne koya biliyormusun sıkıntısız yaşatabiliyormusun diplomalı işşiz lere iş bulabiliyormusunuz kiralar ne alemde herkesin tuzu kuru değil tog mog alsın

11
71
yanıtYanıtla
Hasan Tombul:

teknoloji üretmezsen seni böyle tüketirler.sen ürettiklerinin en iyisini böyle bir elektrikli için 1 arabaya karşı tonlarca sebze meyve göndererek telafi etmeye çalışırsın.katma değer getiren şeyler üretmek şart.heykel de karın doyurmuyor ama para saçmayı ve arkasından alkış tutmaya bayılanlar var.

yanıt13
yanıt1
Metin Yalcin:

Masadan bir cacık olmayacağını anladı seçim sonrasına yatırım yapıyor, Meral Hanım atıp tuttuklarını yutacak unutacak bu kadar basit, 180 derecelik virajı önceden gördü bu da bir gelişme ..))

33
11
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Trol ordusu iş başında maaaşlarınıza zam yapıldı mı leyyyn enflasyon olcusunde

9
28
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title