Haberler

Huawei Türkiye'den Apple'a gönderme: 22 Ekim'de görüşmek üzere

Güncelleme:

Huawei Türkiye iş geliştirme uzmanı Kaan Arlı, iPhone 12 modellerinin tanıtıldığı gecenin ardından Apple'a göndermede bulundu. Arlı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Gerçekten 'yeni' şeyler görmek için 22 Ekim'de görüşmek üzere" dedi.

ABD'li teknoloji devi Apple,"Hi, Speed" sloganıyla yeni ürünlerini tanıttı. Dünya çapınca yankı uyandıran iPhone 12 modellerinin tanıtımının ardından Huawei Türkiye iş geliştirme uzmanı Kaan Arlı, Apple'a ilginç bir paylaşım yaptı. Arlı, Huawei'nin yeni amiral gemilerini tanıtacağı günü işaret ederek, "Gerçekten 'yeni' şeyler görmek için 22 Ekim'de görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

HUAWEI YENİ AMİRAL GEMİLERİNİ TANITACAK

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, yeni tepe modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Mate 40 Serisi hakkında uzun zamandır söylentiler söz konusuydu ancak sonunda yetkili bir ağızdan açıklama geldi. Şirkette CEO'luk görevini yürüten Richard Yu, Huawei Mate 40 ailesinin tanıtım tarihini açıkladı. Buna göre bahsi geçen telefonlar, 22 Ekim 2020 tarihinde karşımıza çıkacak. Ayrıca cihazlar yine 22 Ekim'de ön siparişte olacak ve 30 Ekim'de Çin pazarı için raflardaki yerini alacak.

Huawei Türkiye'den Apple'a gönderme: 22 Ekim'de görüşmek üzere

APPLE YENİ MODELLERİNİ TANITTI

Apple CEO'su Tim Cook, iPhone 12'lerin diğerlerine nazaran can alıcı bir özelliğinin olacağını belirtti. iPhone 12'ler 5G teknolojisini destekleyecek ve işlemcisi diğer iPhone'lara göre yüzde 50 daha hızlı olacak. Cihazların ekranları seramik koruma kalkanı özelliği ile düşmelere karşı 4 kat daha dayanıklı olacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Huawei Apple Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

AFYONLU:

IPHONEDEN BAŞKASINI KULLANMAM ÇÜNKÜ EN İYİSİ İPHONE

4
15
yanıtYanıtla
Tolga:

Kullanma bencede çünkü telefondan anlamayan insanlar iPhone kullanır

yanıt12
yanıt6
Nako:

Siz yabancı değilsiniz zaten, haa Afyon haa Ayfon.

yanıt0
yanıt0
Sivri:

Devam et beyinsizlik böyle bir şey zaten...

yanıt0
yanıt0
Hfkwjdj:

Gerçekten hepiniz m@lsınız hiçbiri apple'ın yanına bile yaklaşamaz. "Gerçekten yeni" demiş birde. Sanki her şeyinde apple'ı taklit etmiyormuşsunuz gibi. Keşke biraz yayını izleseydiniz. Fiyat uçuk diyorsunuz ama uçuk değil. Ülkemizin aldığı saçma sapan vergilerle böyle oluyor fiyat.

2
6
yanıtYanıtla
Turk:

Nerdeyse her ay bir yenisi cikiyor.Fiyatlarda uçuk...degmez aypona 3kurus bile.Butun bunlar milleti daha cok tuketici yaparak yolmak...adamlarda akilli

1
1
yanıtYanıtla
Tigin:

Apple yazılımından kasasına kadar homojen bir ekosistem kurmuş, bire maleeip üçe satıyor. Android tarafı ise epey karmaşık. Kısaca üst segment bir Huawei cihaza ios yüklenebilseydi sonuç inanılmaz olursu! Bir iphone'a da android yüklenebilse sonuç hüsran olurdu. Sonuç, materyal bileşenleri karşılaştırırsak kesinlikle Huawei çok daha üstün. Fakat homojen yapıdaki ekosistemi sayesinde, düşük özellikli bileşenlere rağmen hep zirvede kalmayı başarıyor.

0
2
yanıtYanıtla
black jack:

ne diyon la zabah zabah aanamadım.

yanıt1
yanıt0
dr:

cin yerine olsam usa karsi yari fiat dan satarim hic olmaz ise herkes alir ortalama usa buyuk zarar verir

2
0
yanıtYanıtla
SABRİ ABİ:

Zaten dünyada iphonedan daha cok satıyor ülkemiz satış rakamlarını dikkate alma

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title