Haberler

Zamlar sonrası sokağa döküldüler! Bodrum'da yüksek elektrik faturası eylemi

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, elektrik faturalarının bu ay yüksek geldiğini söyleyen bir grup, protestoda bulundu. "Elektrik zamlarını geri alın" dövizleriyle slogan atan grup, "Elektrikler çok gelip duru bunun çaresini bulun gari" yazılı siyah çelengi dağıtım şirketi önüne bıraktı.

Konacık Mahallesi'nde bulunan elektrik dağıtım şirketi önünde yapılacak eylem için bir gün öncesinde sosyal medyadan çağrıda bulunuldu. "Elektrik zamlarını geri alın", "Enerji haktır satılamaz" gibi pankart ve dövizlerle slogan atan grup bu ay gelen elektrik faturalarının çok yüksek olduğunu belirtti.

Zamlar sonrası sokağa döküldüler! Bodrum'da yüksek elektrik faturası eylemi

ŞİRKET ÖNÜNE ÇELENK BIRAKTILAR

"Elektrikler çok gelip duru bunun çaresini bulun gari" yazılı siyah çelengi dağıtım şirketi önüne bırakan gruba, araçlarıyla yoldan geçenler korna çalarak destek oldu.

Zamlar sonrası sokağa döküldüler! Bodrum'da yüksek elektrik faturası eylemi

"FATURALAR ÜÇ KATINA ÇIKTI"

Grup adına basın açıklamasını okuyan Kemal Aslan, "Bir eve gelen elektrik faturaları zamlarla 3 katına çıktı. Zamlar geri çekilmelidir. Bodrum'da hanelere asgari ücretin yarısı kadar elektrik faturaları kesildi. Biz herhangi bir siyasi görüş ve düşüncenin altında olmayıp içinde bulunduğumuz durumu aktarmak ve zamların geri alınmasını talep etmekteyiz." dedi.

Basın açıklamasının okunmasının ardından grup dağıldı.

Zamlar sonrası sokağa döküldüler! Bodrum'da yüksek elektrik faturası eylemi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Konacık Bodrum Haberler

500

Yorumlar (39)

Vasco KKK TURBO:

Bekleyin Kemal Bey bedava elektrik getirecek.

141
510
yanıtYanıtla
ERKAN :

geçin dalganızı geçin az kaldı.

yanıt129
yanıt23
Mira Suit Konaklama:

TAM BİR BOŞLUKSUN BE KARDEŞİM KOCAMAN BOOOOŞ LUK !

yanıt193
yanıt28
Haydar:

Kemal ne alaka ne kadar boş bir yorum.Maaşın hepsini faturalara yatırsak bile ses çıkarmayalım kabullenelim öylemi

yanıt194
yanıt14
ferhat atmaca:

burada atıp tutan arkadaşlar sizi zamların savunucusu değil vatandaş olmaya davet ediyorum. tüm siyasi görüşlerinizden uzaklaşıp elinizi vicdanınıza koyun. pardon koyun dedim.

446
59
yanıtYanıtla
Mustafa Serkan Şahin:

Herkes doğalgaz ve elektrikten muzdarip çünkü her ikiside özel sektörün elinde ve serbest piyasada tüketiciye acımazlar, su ise halen belediyelerde ve böyle fatura gelmiyor. Kimse ithal bahanesine sığınmasın çünkü bu farkı açıklamaya yetmez.

454
35
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

ELİNDE EMEKLİ MAAŞIM 3300 yazan dayı çok tatlı,, emekli maaşı 3300 ama bodrumda yazlıkta yaşıyor,,,,allah bizede nasip eder inşallah,,,, böyle giderse zor gibi ama, yinede umudum var...

112
338
yanıtYanıtla
Mira Suit Konaklama:

beynin Yüzde 1 ini kullan bari ......yav kardeşim Bodrumda oturan illa yazlıkcımı zannediyosun ? yerlisi yokmu boşyere nefes alıyosun yemin ederim

yanıt229
yanıt17
By rabsin:

Elektrik gerçekten pahalı 150 kW kadar olan kısım 250 kW çıkarılmalı ve birim fiyat 1 TL olmalı 250 kW üzerine de katlamalı olsun.. Özel enerji firmalarının eline saz bırakılmamalı.. devletimizin düzenleme yapması şart...

397
18
yanıtYanıtla
Murat serdi:

Kim onayladı bu zamları devlet EPDK onayladı .onaylamak zorunda zaten devletin aldığı vergide artacak burda .Enerji şirketleri üzerinden soygun resmen bu.

yanıt5
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title