Haberler

Bir Rockstar Efsanesi Geri Dönüyor!

Take-Two Interactive bünyesine bağlı Rockstar Games'in, 2011 senesinde önce Sony PlayStation 3 ve Microsoft Xbox 360 için, daha sonra ise PC için piyasaya sunduğu L.A. Noire, yeni nesil konsollar için de duyuruldu.

Take-Two Interactive bünyesine bağlı Rockstar Games"in, 2011 senesinde önce Sony PlayStation 3 ve Microsoft Xbox 360 için, daha sonra ise PC için piyasaya sunduğu L.A. Noire, yeni nesil konsollar için de duyuruldu.

L.A. Noire, 14 Kasım 2017 tarihinde Sony PlayStation 4, Microsoft Xbox One, HTC Vive ve Nintendo Switch için yeniden piyasadaki yerini alacak.

Yenilenmiş L.A. Noire nasıl olacak?

Microsoft Xbox One ve Sony PlayStation 4"te Full HD olacak!

L.A. Noire, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One"da 1080p çözünürlükte yani Full HD olarak karşımıza çıkacak.

Microsoft Xbox One X ve Sony PlayStation 4 Pro"da ise 4K olacak!

Oyun, Sony PlayStation 4 Pro ve Microsoft Xbox One X"da ise 4K desteği bulunacak.

Tüm bunların yanı sıra oyun, yeni nesil konsolların tümünde geliştirilmiş ışıklandırma ve su, bulutlar, yeni sinematik kamera açıları, 4K ile Full HD düzeyinde dokular ve videolardaki düzenlemeler gibi birçok yeniliklerle karşımızda olacak.

L.A. Noire, VR için yeniden yapıldı ve Yeni özellikleriyle geliyor! L.A. Noire, Nintendo Switch"te Joy-Con modu, jest tabanlı kontroller, HD rumble, omuz hizası kamera açısı ve dokunmatik ekran kontrolleri gibi özelliklere sahip olacak.

HTC Vive"da ise L.A. Noire: The VR Case Files olarak gelen yeni modda, sanal gerçeklik deneyimi için özel olarak yeniden kurulan orijinal oyundaki yedi dava bulunacak.

Team Bondi tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından dağıtılan L.A. Noire, şu an PC, Sony PlayStation 3 ve Microsoft Xbox 360 için oynanılabilir durumda. Dijital ya da kutulu olarak birçok yerden oyunu satın alabilirsiniz.

>

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Microsoft Xbox One Xbox 360 Sony Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title