Haberler

Alternatif Bank'tan yaz fırsatı: Dijital Kredi

Güncelleme:

Alternatif Bank, müşterilerinin yaz aylarındaki artan ihtiyaçlarını karşılamak için Dijital Kredi fırsatı sunuyor. Dijital kanallar aracılığıyla başvuru yapılabilecek kredi, avantajlı faiz oranları ve esnek vade seçenekleriyle müşterilere sunuluyor.

Alternatif Bank, yaz mevsimine girilirken, müşterilerinin artan ihtiyaçlarını ve harcamalarını kolaylıkla karşılayabilmelerine destek olmak amacıyla "Dijital Kredi" fırsatı sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, her an her yerden dijital kanallar aracılığıyla başvurunun yapılabildiği Dijital Kredi ile müşteriler, 70 bin TL'ye kadar olan krediye, avantajlı faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle ulaşabiliyor.

Ayrıca, müşterilere, vade planlarını kendilerine göre belirleyebilecekleri esnek vade tercihleri de sunuluyor. Başvuru sonrasında, müşteri hızlı bir şekilde krediye ilişkin onay ya da ret durumunu öğrenebiliyor. Elektronik ortamda onaylanan başvuru sonrasında ise kredi tutarı müşterinin hesabına anında geçiyor.

Henüz Alternatif Bank müşterisi olmayanlar da Alternatif Bank mobil uygulamasını indirip görüntülü görüşmeyle dakikalar içinde kolayca banka müşterisi olurken, Dijital Kredi'ye de anında başvurabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede, bireysel ve dijital bankacılığı birbirini tamamlayan tek bir yapı olarak ele aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu perspektifle, dijital yetkinliklerimizi çoğaltarak zahmetsiz bir müşteri deneyimi oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yılbaşından bu yana yeni müşterilerimizin yüzde 70'ten fazlasını dijital kanallarımız üzerinden kazandık. Müşterilerimize başvuru ve işlem kolaylığı sunan Dijital Kredi ürünümüzle bu oranı daha da yukarı taşıyacağız. Nakit ihtiyacı olan ve şubeye gitmeye vakti olmayan müşterilerimiz Dijital Kredi ürünümüze, Alternatif Bank mobil uygulamamız veya internet bankacılığı üzerinden herhangi bir evraka ve ıslak imzaya gerek kalmadan başvurabiliyor. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillenen katma değerli dijital bankacılık çözümleri üretmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title