Haberler

Denetime çıkan vali depodaki yağları görünce talimatı verdi: Götürün vatandaşa dağıtın

Güncelleme:

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, kentte faaliyet gösteren market ve depolarda sıvı yağ denetimi yaptı. Aydoğdu, bir depoda çok miktarda sıvı yağ olduğunu görünce görevliye "Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende." dedi.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ayçiçek yağı bulamayacağı korkusuna kapılan vatandaşlar, marketlere akın etmeye başladı. Talebin bir hayli fazla artması nedeniyle market raflarında ürün kalmadı. Bu durum fırsatçıları da ortaya çıkardı.

RAFA KOYMADIKLARI YAĞLAR DEPOLARDAN ÇIKTI

Vatandaşın panikle ayçiçek yağı alması sonrası bazı marketler, raflara ürün koymadı ve fiyat artırdı. Ekipler Türkiye'nin dört bir yanında denetimlerini artırırken birçok marketin rafa koymadığı yağları depolarda sakladığı ortaya çıktı.

Marketleri denetleyen vali, yağların depolarda saklandığını görünce talimatı verdi: Götürün bunları vatandaşlara dağıtın

AKSARAY VALİSİ SAHAYA İNDİ

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sıvı yağın stoklanmasıyla ilgili beraberindeki görevlilerle birlikte kentte faaliyet gösteren market ve depolarda denetlemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, bir depodaki denetim sırasında çok miktarda sıvı yağı olduğu görünce sorumlu kadın görevliye, ne kadar yağın olduğunu sordu. Kadın görevli de "4 bin 500 koli benim sabahki stoğum vardı ve neredeyse bu kadar da çıkış var, mağazaların siparişi var." dedi.

Marketleri denetleyen vali, yağların depolarda saklandığını görünce talimatı verdi: Götürün bunları vatandaşlara dağıtın

"VALİLİĞİN ÖNÜNDE VATANDAŞA DAĞITACAĞIZ"

Bunun üzerine Vali Aydoğdu, "Bugün akşama kadar buranın hepsini bitireceksin. Siz hepiniz bu vatanın insanlarısınız. İnsanlar orada sıra bekliyor. Bütün Aksaray'ı doyuracak yağ var sizin depolarınızda. Bugün bunlar bitecek. Alıp götüreceğiz. Valiliğin önünde vatandaşlara dağıtacağız. Bütün sorumluluk bende." diye konuştu.

Marketleri denetleyen vali, yağların depolarda saklandığını görünce talimatı verdi: Götürün bunları vatandaşlara dağıtın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Hamza Aydoğdu Aksaray Haberler

500

Yorumlar (53)

Hamza Topal:

Vali bey doğru olanı yapmış, o yağlar Kanuna aykırı suç aleti olmuş, Devlet suç aletine el koyar, ücret ödemez. En doğru kanun halkın vicdanıdır.

167
42
yanıtYanıtla
bayram küçük:

Derebeylgine geri dönüş.

77
127
yanıtYanıtla
OKUR:

NİYE? ZORUNUZAMI GİTTİ ?

yanıt58
yanıt21
Kaan Korkmaz:

Vali amca iyisin hoşsun da yağların parasını kim verecek senmi ?

68
126
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Bunlar baştan ayaga yagmacı zihniyette. Devlet dediğin cezasını keser, yaptırımlarını uygular. Ne demek alırım dağıtırım

80
104
yanıtYanıtla
Rahim Çalış :

CEZASINI KESER O MARKETLERDE GÖBEĞİNİ KAŞIYA KAŞIYA CEZAYI ZATEN YAĞLARI 200 TL PARA SATTIK ÇIKARDIK GÖBEK ATARLAR GİDERLER MALLARINA ZAM YAPARLAR MİLLETİ EZERLER DEVLETTE MARKETLERİ EZİCEK MASUMUN YANINDA OLUCAK BU YAĞMACILIK DEĞİLDİR MARKETLER YAĞLARI SAKLADI BUNU HAKETTİ

yanıt64
yanıt21
Bir baba indi:

Devlet istediğini yapar koçum. Senin niye zoruna gitti şimdi.

yanıt18
yanıt18
Zamla BOĞUŞANTÜRK:

Simdi bunu gören yabancı yatırımcı der ki: Ulan bunlarda adalet-hukuk falan yok. Bütün iş bir kişinin iki dudağının arasındaki emir-komutaya bağlı. Yarın öbür gün benim mallarıma da el koyarlar, en iyisi ben bu ülkeyi teğet geçeyim. der ve yatırım falan yapmaz.

56
121
yanıtYanıtla
Umut Gültekin:

.Yapılacak şey çok basit bu şirketlerin sahiplerini tıpkı doğudaki belediyelere yaptığınız gibi Vatana ihanetten yargılayıp başlarına kayyum atayın .en az 1 dönem daha iktidar garantisi veriyorum ..

133
30
yanıtYanıtla
Mustafa :

Kişinin malını nasıl gasp esersinşz böyle devlet mi olur? Benzinliklere de gidip fiyatı 1 liraya indirsenize

62
97
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title