Haberler

100 Maserati 18 Saniyede Tükendi

Güncelleme:

Çin'de İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati'nin Alibaba'nın Tmall sitesindeki sanal mağazada satışa çıkardığı 100 adet Levante marka SUV araç, 18 saniye içinde tükendi.

Fiyatı 72.000 dolardan başlayan Levante, Çin'de Temmuz'da piyasaya sunulacak. Çin'de ekonominin yavaşlaması, hükümetin yolsuzlukla mücadeleyi hızlandırması ve gösteriş meraklılarının üzerine gitmesi nedeniyle son yıllarda lüks araba satışları yavaşladı.

DÜNYANIN EN BÜYÜK PAZARI

Ancak Maserati gibi firmalar şimdi büyüme hedefleri için internet üzerinden satışlara yöneliyor. 700 milyon internet kullanıcısıyla dünyanın en büyük e-ticaret pazarı olan Çin aynı zamanda dünyanın en büyük otomotiv pazarı durumunda.

21 BİN MASERATİ GERİ ÇAĞRILDI

Bu arada, Maserati, kaza riskini artırabileceği belirtilen bir tasarım hatası nedeniyle Çin'de yaklaşık 21 bin aracı geri çağırdı.
Çin devlet medyası, söz konusu araçların 2013 ve Aralık 2005 yılları arasında üretilen Quattroporte ve Ghibli modellerini kapsadığını duyurdu.

Çin Standartları Kurumu, gaz pedalı ve paspasla ilgili tasarım hatasının, araba hareket halindeyken, pedalın takılı kalmasına neden olabileceğini belirtti. Maserati gaz pedallarını değiştireceğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Maserati Levante Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

zalim:

birde paramız yok deyip dilenirler zengin köpekler

25
3
yanıtYanıtla
derbeder:

yan tarafta görgüsüzlügün bu kadarı haber burda lüx oto bitmiş otomobıl olsa kapının onunde dursa vergisinle suyuyla buyuyla baş edemem ne biçim bir yerde yasıyoruz biz ya dogru söyleyen yok hani söyle uçuyoruz böyle zirvedeyiz

1
7
yanıtYanıtla
Rekor Bizde !!:

Maseratiyi bilmem ama aldığımız maaş 18 saniyede çok rahat bitiyo :( :(

3
1
yanıtYanıtla
KOMIK ADAM:

Bende sandimki 18 saniyede o kadinin isini bitirmisler demek yanlis snlasilma olmus

2
1
yanıtYanıtla
CIN MALI:

BU ARABA 20 L ÜZERINDE BENZIN YAKIYO CIN DE HERTARAF DUMANLAKAPLANMIS STICKOXIT MASKE TAKIYO COGU !!!!!

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

18 saniyede benim o arabayı almam için maaşımı harcamadan 27 yıl biriktirmem gerekir görüyorsunuz işte . . . .

1
0
yanıtYanıtla
DOGRUCUK:

ULAN BU ARABA 20 L ÜZERINDE BENZIN YAKIYO CINDE NEFES ALAMIYORLAR MASKELERLE DOLASIYORL

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title