Haberler

Üniversiteli Öğrenciler Kardeşlerine Örnek Oldular

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencileri, Taşlıçay'da bir ilköğretim okulunda ağaçlandırma etkinliğine katıldı.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Arş. Gör. Emrah İstek ve Arş. Gör. Hakan Kaya, öğrencilerle birlikte Taşlıçay'daki Yukarı Düz Meydan İlköğretim Okulunda ağaçlandırma etkinliğine katıldı.

Okul bahçesine yaklaşık 160 fidan diken üniversitemiz öğrencileri, daha fazla yeşil alan kazanma adına ağaçlandırma faaliyetlerini devam ettireceklerini söyledi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan'ın kampüste başlattığı ağaçlandırma faaliyetinin meyvelerini vermeye başladığını kaydeden öğrenciler, "Şuan, öğrenim gördüğümüz kampüsümüzde, birçoğu meyve olmak üzere yaklaşık 55 bin ağaç bulunuyor. Şehrin girişine güzel bir hava katan kampüsümüzdeki bu yeşil doku, kentteki yerel yöneticilere de ilham verdi.

Üniversitemizden başlayan yeşil doku kuşağının kentin bir çok yerinde de oluşmaya başladığını görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

Okullarını ziyaret eden üniversiteli abi ve ablalarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlatan minik öğrenciler, dikilen fidanlarla okullarının daha da yeşil bir görüntüye sahip olduğunu kaydetti.

Arş. Gör. Emrah İstek, Arş. Gör. Hakan Kaya ve öğrenciler,daha sonra Taşlıçay Kaymakamı Murat Zadeleroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kaynak: EgitimNerede.com / Eğitim

Hakan Kaya Taşlıçay Ağrı Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title