Haberler

İzmirli Olmayı Marka Yaptılar

İzmir'in Yaşam Tarzını Ürünlerine Yansıtan İki İş Kadınının Tasarladığı Tişörtler Yok Satıyor.

İzmir’in yaşam tarzını ürünlerine yansıtan iki iş kadınının “Simit değil gevrek”ten sonra ‘turizmir, hedonizmir, pozitivizmir, erotizmir’ sloganlarını taşıyan tişörtleri yok satıyor.

İZMİRLİ olmanın toplumun her kesiminde yankı bulduğu son günlerde, grafik tasarım atölyesi sahipleri Nitsa Çukurel ve Yasemin Tekmen, yarattıkları “İzmiriz” adıyla İzmirli olmayı marka yaptılar.

25 çeşit ürün var

“Çekirdek değil çiğdem”, “Simit değil gevrek” sloganlarıyla ürettikleri tişörtler yok satan Nitsa Çukurel ve Yasemin Tekmen, atılımlarıyla dikkati çekiyor. Her ikisi de çok seyahat eden ve gittikleri yerlerden hediyelik eşya toplamayı seven iki ortak, tişörtten çantaya, kupadan anahtarlığa kadar 25 çeşit ürünle raflarda boy gösteriyor. Nitsa Çukurel, “İzmir’in en tasarım hediyelik eşya dükkanı” sloganıyla ortaya çıktıklarını ve ürünlerin tamamen İzmir’de üretildiğini anlattı.

Hayat tarzını simgeliyor

Nitsa Çukurel, “Her ürünün hikayesi ve ismi var. Yani bir anlamda her ürünün kendi sloganı da var denilebilir. Kartpostallarda ve tişörtlerde kullandığımız ‘Simit değil gevrek’ ya da ‘Çekirdek değil çiğdem’ gibi sözler, kendiliğinden sloganlaştı. Ayrıca yine tişört ve çantalarda kullandığımız ‘turizmir, hedonizmir, pozitivizmir, erotizmir’ gibi bu hayat tarzını simgeleyen kavramlar da bizim en sevdiklerimizden” diye konuştu.

YENİ ÜRÜNLER

Ürünlerin yavaş yavaş tanındığını belirten atölye sahibi Nitsa Çukurel, “Yavaş ama sağlam adımlarla ilerliyoruz. Müşterilerimizin çoğunluğu genç yaş grubu” diye konuştu. Çukurel, yeni tasarım çantaların yolda olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title