Haberler

Ege Özel Grup Ödüle Doymuyor

Kuruluşundan Bugüne Her Yıl Vergi Derecelendirmelerinde Madalya Kazanan Ege Özel Grup 2009 Yılında da Sektöründe Öncü Olduğunu Kanıtlayarak Ege'de Vergi Rekortmenleri Arasında Yerini Aldı.

Yüksek Safi Ticari Kazanç Beyanı Değerlendirmesinde İzmir Ticaret Odası tarafından, Ege Özel Grup bünyesinde bulunan Ege Özel Güvenlik Şirketi bronz madalyayla ödüllendirilirken, Ege Özel Organizasyon Şirketi de takdirname aldı.

Her yıl vergi derecelendirmelerinde madalya kazanan Ege Özel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aslan, sektöründe her yıl madalyayla ödüllendirilen bir şirket olmanın gururunu yaşadığını belirtti. Şirketler grubu olarak kaliteli hizmet anlayışından taviz vermeden ülkemize ve milletimize olan sorumluluklarını hakkıyla yerine getirdiklerini dile getiren Ali Aslan şunları söyledi:

"Şirketler grubu olarak müşterilerimize üstün hizmet anlayışıyla, personelimize dürüst ve değer veren yaklaşımla, milletine ve bayrağına bağlılık ilkesiyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz. İş adamları olarak bizim görevimiz her türlü şartta ekonomiyi ayakta tutmaktır. Bunun için çalışıyor, istihdam sağlıyor, son kuruşuna kadar vergimizi ödüyoruz. Vergi ödüllendirmelerinin yanında hizmet verdiğimiz Türkiye'nin öncüsü bir çok kurum da çalışmalarımızı başarı belgesi ve şiltle ödüllendirdi. İmperial Tobacco tarafından verilen Üstün Başarı Şilti, Amerikan 425. Hava Üs Komutanlığı Üstün Hizmet Madalyası gibi bir çok ödülümüz bulunmaktadır. Bu sadece benim değil Ege Özel Grup ailesinin başarısı ve gururudur. Her alanda faklı olduğumuzu ortaya koyduk ve farkımızı sürdürmeye de artırarak devam edeceğiz"

Profesyonel çalışma sistemlerinin başarıyı beraberinde getirdiğini belirten Aslan "Ege Özel Güvenlik; Güvenlik Servis ve Organizasyon Derneği (GÜSOD), Özel Güvenlik Hizmetleri Derneği Üyeliği (ÖGHİD), Tüm Özel Güvenlik Federasyonu Kurucu Üyeliği,TOBB Özel Güvenlik Sektör Meclisi Kurucu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Kalite hedeflerimiz ve politikamız doğrultusunda en iyi hizmeti vermek amacıyla Türkiye Kalite Derneği'nin desteğiyle 'Ulusal Kalite Hareketi'ne katıldık ve EFQM Mükemmellik Modelini firmamızda uygulamaya başladık" dedi

Ege Özel Grubun Aldığı Ödüller:

Ege Özel Güvenlik, İzmir Ticaret Odası 2005 Bronz Madalya

Ege Özel Güvenlik, İzmir Ticaret Odası 2006 Altın Madalya

Ege Özel Organizasyon, İzmir Ticaret Odası 2006 Gümüş Madalya

Ege Özel Güvenlik, İzmir Ticaret Odası 2007 Altın Madalya

Ege Özel Organizasyon, İzmir Ticaret Odası 2007 Gümüş Madalya

Ege Özel Güvenlik, İzmir Ticaret Odası 2009 Bronz Madalya

Ege Özel Organizasyon, İzmir Ticaret Odası 2009 Takdirname

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title