Haberler

Ege Derbisinde Gülen Vestel Manisaspor Oldu

Vestel Manisaspor, Yeni Transferi Burak Yılmaz'ın 3 Gol Attığı Karşılaşmada Denizlispor'u 3-2 Mağlup Ederek Puanını 20'ye Çıkardı ve İkinci Yarıdaki İlk Galibiyetini Aldı.

Vestel Manisaspor, yeni transferi Burak Yılmaz'ın 3 gol attığı karşılaşmada Denizlispor'u 3-2 mağlup ederek puanını 20'ye çıkardı ve ikinci yarıdaki ilk galibiyetini aldı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada saha içerisinde ve tribünlerde zaman zaman gergin anlar yaşandı. Her iki takım taraftarlarının yabancı cisim atması sonucu çıkan gerginliği polis kısa sürede yatıştırdı. Maç sonrası Vestel Manisaspor taraftarları, Teknik Direktör Yılmaz Vural ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Vestel Manisaspor kazanmayı bizden daha çok istedi ve haklı bir galibiyet aldı. Son 20 dakikada rakibimiz üzerinde baskı kurduk ancak yetmedi. Amatörce goller yedik. Bu mağlubiyet bizim için iyi olmadı. Oyuncularım heyecanı, tehlikeyi seviyor. Tehlike geliyor. Bundan sonra çok dikkat etmek lazım. Oyuncularımın üzerindeki rehaveti alarak işi sıkı tutacağız" diye konuştu.

Vestel Manisaspor Teknik Direktör Yılmaz Vural ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "8 gündür takımımın başındayım. Sürekli toplantılar yaparak futbolcularıma galip gelmemiz gerektiğini anlattım çünkü yeterince çalışma zamanımız olmadı. Ankaraspor ve ardından Adana Demirspor maçlarına yeterince hazırlanamadan çıktık. Ancak 'Zamana ihtiyacımız var' deme şansımız yok. Bu maçta sakin olmamız gerekiyordu. Çünkü önceki maçlarda gördüğümüz kırmızı kartların nelere mal olduğu ortadaydı. Önemli

olan bu maçı kurtarmaktı. Sonuçta bu takım iyi bir takım. Selçuk, Uğur ve Ufuk'a yalvarıyorlar. Borbiconi ve Rafael'e dışarıdan teklifler var. Bu takım iyi bir takım. Ancak eksiklerimiz var. Kadro dar. Selçuk, Metin sakat sakat oynadı ve oyundan almak zorunda kaldık. 3 kaleci, 19 oyuncumuz var. 2'si sakat, 17 kalıyor. Kadroyu 25'e tamamlamamız gerekiyor. 2 yabancı oyuncu ile anlaştık. Önümüzde milli maç nedeniyle 15 günlük süre var. Allah razı olsun federasyondan. Takımla çalışma fırsatı bulacağım. Mantıklı

ve iyi bir yönetimimiz var. İnşallah Ersun Yanal takımın başındayken bir dönem yakalanan o başarılı tabloyu tekrarlamak istiyoruz. Maçı iyi yöneten Selçuk Dereli'ye ve bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Karşılaşma son dakikalarda 3-3'e de gelebilirdi" diyen Vural, "Yediğimiz goller can sıkıcıydı. Kolay gol yeme hastalığımıza da çare bulacağız. Gerekli önlemleri alacağım. Burak Yılmaz da 3 gol atarak bizi mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Vestel Manisaspor'un başarılı defans oyuncusu Ümit Bozkurt ise bu yılın en önemli maçında galip geldiklerini belirterek, "Çıkış yakalamak adına önemli bir galibiyet aldık. Son 5 dakikaya kadar çok iyi mücadele ettik ancak oyun disiplininden kopunca 2 gol yedik. Bundan sonra bu hatalar olmayacak" dedi.

Vestel Manisaspor'un 3 golüne imza atarak galibiyetin mimarı olan Burak Yılmaz ise, "Kayserispor ve Ankaraspor karşılaşmalarında çok iyi mücadele etmemize rağmen mağlup olmuştuk. Bu maça da iyi başladık. Bol gollü bir karşılaşma oldu. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki dönemi iyi geçirdiğimiz takdirde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

(MY-ÖA-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title