Haberler

Eflani'lilerde Şampiyon Akçakese Merkez Oldu

Saat 12.00 de başlayan üçüncülük maçı Karabüklüler Derneği ile Akçakese Derneği arasında oynandı.

Kocaeli'deki Karabük Eflanililer Derneğinin bu sene 3.sünü düzenlediği Geleneksel Eflanililer Futbol turnuvasının finali önceki gün Çayırova Serçe Spor Kompleksinde oynandı. Maçlar öncesinde 1 dakikalık Saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okunarak, final maçının startı verildi.

5-2 lik bir skorla Akçakese Derneği'nin kazandığı maç sonucunda üçüncülük kupasını almaya hak kazanan taraf da Akçakese Derneği oldu.

FİNAL MAÇI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Akçakese Merkez ve Akkışlaspor'un karşılaştıkları mücadele Saat:13.00 'de başladı. İki takım oyuncularının beraberce üzerinde "SANMAKİ YOLLARIMIZ AYRILIR" yazılı pankartla sahaya çıkması taraftarlar tarafından büyük alkış aldı. Ayrıca her iki takım oyuncularının el ele bütün taraftar tribünlerini selamlaması da görülmeye değerdi. Çok çekişmeli geçen maç esnasında her iki tarafta devamlı gol pozisyonu yakalamasına rağmen maç 0-0 sonuçlandı. Ve turnuva kuralları gereği penaltılara geçildi.

PENALTI ATIŞLARINDA ZAMAN DURDU

7 haftadır süren maçların finalinde, Akkışla ve Akçakese Merkez takımlarının finale kalması ve oynanan final maçının 0-0 berabere bitmesi sonucu penaltılara geçildiğinde adeta zaman durdu. Tribünler sustu kaleciler konuştu, ve penaltı çekişmelerinin sonucunda 4-3 lük skorla kazanan taraf Akçakese Merkez oldu.

AKÇAKESE MERKEZ ŞAMPİYON

Akçakese Merkez'in şampiyon olmasıyla sahada sevinç gösterileri yaşandı. Taraftarların da sahaya girmesiyle ortalık şölen alanına dönerken Akçakeseli taraftarlar bütün turnuva boyunca çok büyük performans gösteren kalecilerini ve takım başkanlarını havaya atarak şampiyonluğun tadını çıkardılar. Sonrasında hep beraber alkışlar eşliğinde Akkışlaspor oyuncuları ve taraftarı ile tokalaştılar, her iki takımın oyuncu ve taraftarları birbirlerini uzun süre alkışlaması ise centilmenliğin ve dostluğun simgesi oldu.

AKKIŞLASPOR İKİNCİ OLDU

çoluk çocuk genci yaşlısıyla Turnuvaya renk katan takımların başında gelen Akkışlaspor penaltıların 4-3 lük skorla sonuçlanması ile turnuvayı İkinci olarak kapattı. Her zaman taraftarının büyük desteğini alan takım turnuva boyunca Eflanililere yaşattıkları ile turnuva bitiminden sonra da akıllarda kalacak ve her zaman hatırlanacak güzel anılara imza atmayı başardı.

TURNUVA TÖRENİ CANLI YAYINDA KRAL KARADENİZ TV'DE

Kocaeli'deki Karabük Eflani'liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin bu yıl 3.sünü düzenlediği Eflanililer Futbol Turnuvasının ödül töreni Kral Karadeniz Tv'de Ahmet Aykın ile 37 Sahilim Programında yapıldı. Canlı olarak yayınlanan programa Eflanililerin yoğun ilgi göstermesi, Kral Karadeniz Tv stüdyolarını tamamıyla doldurdu. Sunucu Ahmet Aykın, konuk sanatçı olarak katılan Çankırılı Şaban ve saz Ekibinden Kemaneci Emrah'ın birbirinden güzel yorumladıkları parçalarla Eflanililer Doyasıya eğlendi.

PROTOKOL TAM KADRO ORADAYDI...

Koc.Kar.Ef.Der. Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Kökçü ve Turnuva Komitesinin ev sahipliği yaptığı gecede, protokolde tam kadro canlı yayındaydı. Ef.Bir.Der. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ulaş ve Yönetimi, Darıca Karabüklüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yanar ve Yönetimi, Karataş Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gören ve Yönetimi, Çukurören Köyü Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karakaya ve Yönetimi, Çörekli Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evin ve Yönetimi, Uluyayla Derneği Başkan Yardımcısı Ramis Karaüzüm ve Yönetim Kurulu üyeleri, Uluyayla Ağası Satılmış Gümüş, Cevizli Köyü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atik ve Yönetimi de Protokole katılanlar arasında yerlerini aldılar.

KÖKÇÜ; "EFLANİ BİZİM SEVDAMIZ"

Program içeriğinde Ahmet Aykın'ın sorularına cevap veren , Başkan Kökçü, "Yaptığımız her şey Eflani ve Eflanililer için, Derneğimizin kuruluşundan bu yana Tek amacı Eflani'nin tanıtımına katkı sağlamak, Eflanili hemşerilerimizi bir çatı altında toplayarak, birlik ve beraberliği sağlamaktır.Eflani bizim sevdamız."dedi.

KUPA VE PLAKETLER CANLI YAYINDA VERİLDİ

Derneğin bu yıl 3.sünü düzenlediği Eflanililer futbol turnuvasına, 16 takımın katılmıştı. 7 hafta süren yoğun maraton sonunda ipi göğüsleyen takım Akçakese Merkez olurken, Akkışla Spor İkinci, Akçakese Derneği de Üçüncü oldu. Turnuvanın gol kralı 24 golle Akçakese Dernek Takımından Muhammet Gültepe, En Centilmen Futbolcu Karakaya 86 takımından Ramazan Karakaya, En centilmen Takımlar ise Hacışaban Köyü ve Demirli Köyü takımları seçildi. Takımların kupa ve plaketleri canlı yayında protokol tarafından takdim edilirken, seyirciler de bu özel anı alkış ve ıslıklarla desteklediler.

BAŞKAN TURNUVA KOMİTESİNİ DE PLAKETLE ÖDÜLLENDİRDİ

Kupa merasiminin ardından, Komite Başkanı Nebi Ünlü, Komite üyeleri Şeref Karakaya, Halit Kocatürk, Ayhan Can, Yaşar Aytan ve Basın Yayın Sorumlusu Erdem Özdemir'e Koc.Kar.Ef.Der. Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Kökçü tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title