Haberler

Efes Pilsen Genel Menajeri Özerhun: "Daha da Farklı Kazanabilirdik"

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i 83-72 Yenen Efes Pilsen'de, Genel Menajer Engin Özerhun, "Maçı Daha da Farklı Kazanabilirdik" Dedi.

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i 83-72 yenen Efes Pilsen'de, genel menajer Engin Özerhun, ''Maçı daha da farklı kazanabilirdik'' dedi.

Karşılaşmanın her iki taraf için de zorlu olduğunu belirten Özerhun, ''İki taraf da kadrolarına oranla beklenen oyunu oynayamıyor. Ama dünkü karşılaşmada biz daha iyiydik. Başta ilk periyot olmak üzere maçın tamamında güzel mücadele ettik. Özellikle ilk periyotta yaptığımız savunma ile iyi fark yakaladık ve bunu korumaya çalıştık'' diye konuştu.

Özerhun ''Maçı daha da farklı kazanabilirdik. Ama karşılaşmanın 2 hakeminin tek taraflı sertliğe müsaade etmesi bunu engelledi'' dedi.

Karşılaşmada kendi oyuncuları Haislip ve Fenerbahçe Ülkerli oyuncu Mirsad arasında yaşanan olayların da hoş olmadığını ifade eden Özerhun, hakemlerin gerekli değerlendirmeyi sahada yaptığını ve bu tür olayları uzatmamak gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title