Haberler

Edirne'den kısa kısa

Güncelleme:

Edirne Bahçeşehir Koleji Müdürü Mahmut Boztürk, LGS'de büyük başarı elde ettiklerini bildirdi.

Edirne Bahçeşehir Koleji Müdürü Mahmut Boztürk, Lgs'de büyük başarı elde ettiklerini bildirdi.

Boztürk, yaptığı yazılı açıklamada, 1,5 milyon öğrencinin girdiği sınavın 16 Temmuz'da açıklandığını belirtti.

Edirne Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin LGS başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ettiğini aktaran Boztürk, şunları kaydetti:

"Açıklanan Türkiye geneli sonuçlara göre yüzde 0 - yüzde 1'lik dilimde 13, yüzde 1 - yüzde 2'lik dilimde 10, yüzde 2 - yüzde 3'lük dilimde 7, yüzde 3 - yüzde 4'lük dilimde 3, yüzde 4 - yüzde 5'lik dilimde 3, yüzde 5 - yüzde 6'lık dilimde 2, yüzde 6 - yüzde 7'lik dilimde 6, yüzde 7 - yüzde 8'lik dilimde 6, yüzde 8 - yüzde 10'luk dilimde 2 öğrencisinin olmasını sağlayan Edirne Bahçeşehir Koleji bu büyük başarısının gururunu yaşıyor. Başarımızın temelinde Ulusal Sınavlara Hazırlık Sistemi yer alıyor. Yıl boyunca uygulanan deneme sınavları beşinci sınıftan itibaren uygulanıyor. Bu sınavların sonuçları öğretmenler tarafından inceleniyor. Öğrencilerin eksiklikleri tespit edilip etüdler ve bireysel çalışmalarla destekleniyorlar. Bu süreçte mentörlük sistemi ile velilerin de desteği alınıyor. Bu başarıda emeği geçen sevgili öğrencilerimize, onları özenle yetiştiren velilerimize ve değerli öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Keşan Kent Müzesi çalışmaları

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK) Başkanı Hakan Eşme ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, kurulum aşamasında olan müzeyi ziyaret etti.

Eşme, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, müzenin Keşan için önemli bir sosyal ve kültürel yatırım olacağını söyledi.

Müzenin Keşan'ın tarihinin gelecek nesillere aktaracağını belirten Eşme, "DOÇEK'e ait doküman, yöre ile ilgili çalışma ve fotoğraf arşivinin de müzeye konulabilir. 27. Alay'ı anlatan, gelecek nesillere aktarabileceğimiz bir bölümün oluşturulması için de destek olacağız." dedi.

Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı da çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Keşan LGS Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title