Haberler

Ece İrtem, Phuket Tatilinde Verdiği Cesur Pozlarla Yürek Hoplattı

Güncelleme:

Yeni Gelin dizisinde Afet karakterini canlandıran güzel oyuncu Ece İrtem, dizinin tatile girmesinin ardından soluğu Phuket'te aldı.

Arkadaşlarıyla çıktığı tatilde Phi Phi Adaları'na da giden oyuncu, yaz boyunca birçok farklı ülkeyi gezmeyi planladığını söyledi.

ADAYI KEŞFE ÇIKIP ALIŞVERİŞ YAPTI

Phuket'te Island Hopping (Adalar Turu) yapan güzel oyuncu; James Bond adası, Koh Lanta adası, Monkey Beach ve Maya Bay'ı gezerek hem tatil hem de alışveriş yaptı.

Ece İrtem, Phuket Tatilinde Verdiği Cesur Pozlarla Yürek Hoplattı

Ece İrtem Phuket Tatilinde

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (16)

çapkın doğan:

maymun daha yürek hoplatır duruyor

12
1
yanıtYanıtla
HALK:

HİÇ abartı görmedim bikini de giymemiş bence siz yüreğinize bir baktırın bu kadarla yürek hoplarsa allah korusun kriz kapıda demektirrr arkadaşlarrrr. . . .

12
1
yanıtYanıtla
meryem:

hiç maymun görmemiştik iyiki poz verdin

10
1
yanıtYanıtla
Ulaş:

Tebrikler Çok Önemli Haber

7
1
yanıtYanıtla
ASLI:

İYİ YAPMIŞ ARAP HAYRANI GERİCİLERE İNAT GÜZEL POZLAR VERMİŞ. ÜLKEMİZİN MEDARI İFTİHARI.

1
6
yanıtYanıtla
FURKAN:

İFFETSİZ ASLI İFFETSİZ SEVERDİR.

yanıt1
yanıt1
ASLAN:

BU MU İLERİCİLİK , ÇAĞDAŞLIK. YAZIKLAR OLSUN.

yanıt1
yanıt1
sss:

yurekler nereye hoplamıs

3
2
yanıtYanıtla
ENVER:

ŞEYTAN BU KADINI HOPLATMIŞ.

3
1
yanıtYanıtla
Bu gün bütün insanliğimiz:

Öldü cenazesini kaldirin suda boguldu ve diregin altindaki cukura gömüldü

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title