Haberler

Ebru Şallı: Sinan'ı İçeri Almayın!

Güncelleme:

Terk edildiğini öğrenen Sinan Akçıl, soluğu ünlü mankenin evinde alarak olay çıkarınca Şallı, sitenin güvenliğine 'Sinan'ı bir daha içeri almayın' talimatı verdi.

1.5 yıllık ilişkilerini geçen hafta bitiren Ebru Şallı ile Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor. Terk edildiğini gazetelerden öğrenen Akçıl, soluğu Şallı'nın Ulus'taki evinde aldı.

KAPIYI ZORLADI

Gece saat 4'te siteye giren Akçıl, Şallı'nın çocuklarıyla oturduğu evin ziline dakikalarca bastı. Bununla da kalmayan ünlü sanatçı içeriden ses çıkmayınca kapıyı açmak için zorladı.

KOMŞULARI RAHATSIZ ETTİ

Apartman sakinlerine rahatsızlık veren Akçıl, kapı açılmayınca üzgün bir şekilde evinin yolunu tuttu. Şallı ise yaşadığı bu olayın ardından site güvenliğine "Sinan Akçıl'ı bir daha içeri almayın" diye talimat verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sinan Akçıl Ebru Şallı Ulus Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (61)

BUNLAR HIRISTIYAN KÜLTÜRÜDÜR,,,:

Arkadaslar, bu artistlerin yasantilarinin müslümanlikla bir ilgilsi yoktur, , bunlar 92 yil önce atalari tarafindan ülkemizin ahlakini bozmak niyetiyle avrupadan getirilmistir, , bu dinsizliktir, , bunu ülkemize sokan bir kisinin müslüman olmasi mümkün degildir, ona rahmet okunmaz ve saygida duyulmaz, , aksi takdirde ne din kalir nede iman kalir, ,

22
2
yanıtYanıtla
mmmMobil-ANDROID:

ulan gariban yapsa ahlaksızlık sizler yapınca sosyete ahlaksız faişeler

19
2
yanıtYanıtla
haydarmobilWeb@haberler.com:

Dunyada tek bayan o kalsa asla istemem Bu ne ya

14
4
yanıtYanıtla
Levent:

Herkesin keyfi yerinde galiba, ülkenin durumu, işsizlik, enflasyon, borçlar kimsenin umrunda değil galiba, dert edindiğiniz uğraştığınız şeye bakın ya, onların keyfi yerinde, para pul şöhret bugün o yarın bi başkası bize ne yaaaa. . .

12
3
yanıtYanıtla
ORHAN:

utanmaz arlanmazlar. fuhuşun adı değişti bunların sayesinde.

15
0
yanıtYanıtla
EstebanMobil-IOS:

Para bitince naş..ne bekliyodun sinan

11
3
yanıtYanıtla
Mert:

Kadının elinin kiri oldu resmen sevgilileri. Biri gidiyor biri geliyor.

12
2
yanıtYanıtla
VedayMobil-IOS:

Sinancim son kulanma tarihin gecti kabak tadi verme

13
0
yanıtYanıtla
dcxc:

çok komik olmuş ama 1 ay önce koynundan çıkarmazdı şimdi içeri alınmıyor

12
1
yanıtYanıtla
RamsesmobilWeb@haberler.com:

Maçin son dakikalari oynaniyor. Rakip deplasmanda okkali bir gol atip maçi uzatmalara götürmeye çalişiyor oyüzden tam saha pres uyguluyor ev sahibi ise kampa girip yeni bir maç için enerji stokluyor.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title