Haberler

DYP Lideri Ağar'dan 'Tansu Çiller'le İlgili Açıklama

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, DYP Eski Lideri Tansu Çiller'in Siyasetin Dışında Olmadığını Belirterek, "Bu Konuda Herhangi Bir Şey Söylemek Söz Konusu Değil. Bizim Geleneğimizde Eski Genel Başkanlarımızın Tavırları ve Söylemleri Hakkında Yorum Yapmak Yok" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, DYP eski lideri Tansu Çiller'in siyasetin dışında olmadığını belirterek, "Bu konuda herhangi bir şey söylemek söz konusu değil. Bizim geleneğimizde eski genel başkanlarımızın tavırları ve söylemleri hakkında yorum yapmak yok" dedi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, İstanbul Ticaret Odası'ndaki programının ardından Dolmabahçe'ye geçti. Dolmabahçe'de güneşli havanın tadını çıkaran Ağar, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Boğazı seyreden Ağar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. DYP eski lideri ve eski başbakan Tansu Çiller'in yeniden siyasete gireceği yönündeki sorulara Ağar, "Tansu hanım partimizin eski başkanlarındandır. Kendisi siyasetin dışında değil. Bu konuda herhangi bir şey söylemek söz konusu değil. Bizim geleneğimizde eski genel başkanlarımızın tavırları ve söylemleri hakkında yorum yapmak yok" diye cevap verdi.

Ağar, DTP ve ve iki sol partinin birleşerek meclise girme hazırlığı içinde oldukları yönündeki soruyu ise, "Bizim dışımızda, bizi hiç ilgilendirmez. Biz kendi yolumuzda ilerliyoruz. Onlar bizim dışımızda" şeklinde cevapladı.

(EY-RA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title