Haberler

Duygu Asena'nın Ölümüyle İlgili Doktorundan Açıklama

Gazeteci- Yazar Duygu Asena´nın Ölümü İle İlgili Amerikan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Ayşe Fidan Baturalp Tarafından Bir Basın Açıklaması Yapıldı. Yapılan Açıklamada Duygu Asena´nın Sabaha Karşı Saat 04.45´te Beyin Tümörüne Bağlı Solunum Yetmezliğinden Hayatını Kaybettiği Belirtild...

Gazeteci- yazar Duygu Asena´nın ölümü ile ilgili Amerikan Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı doktor Ayşe Fidan Baturalp tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Duygu Asena´nın sabaha karşı saat 04.45´te beyin tümörüne bağlı solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği belirtildi. Baturalp, ¨2 yıldır tedavi gören Asena, beynindeki tümörün temizlenmesi için 2 kere ameliyat oldu. Fakat tümör çok agresif bir tümördü. Sadece 4 ay yaşayabilir diye tahmin ediyorduk ancak buna rağmen mucizevi bir şekilde 2 yıl yaşadı. 10 yıldır doktor- hasta ilişkimiz vardı. Artık arkadaş gibi olmuştuk. Ölümüne çok üzüldüm¨ dedi. Bu sabah hayatını kaybeden gazeteci-yazar Duygu Asena 60 yaşındaydı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title