Haberler

Dursunbey Ziraat Odası'nda Seçim..

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde Yapılan Ziraat Odası Genel Kurulunda Başkan Özcan Savur Yeniden Seçilerek Güven Tazeledi.

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde yapılan Ziraat Odası genel kurulunda başkan Özcan Savur yeniden seçilerek güven tazeledi.

Dursunbey Ziraat Odası'nda, 2 adayın yarıştığı seçimleri aynı zamanda AK Parti İGM Üyesi olan Özcan Savur tekrar kazandı. Savur, rakibi olan Sadettin Arslan'a karşı 75 oy aldı. Belediye düğün salonunda yapılan Ziraat Odası'nın olağan genel kuruluna AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ali Osman Sali, Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, oda başkanları ve üyeler katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan milletvekili Ali Osman Sali, ilçeye yapılacak hizmetlerin her zaman takipçisi olduğunu, genel kurulun Dursunbey'e hayırlı olmasını diledi. Protokol konuşmalarının ardından geçilen seçimlerde 108 oy kullanıldı. Oyların 2'si geçersiz sayılırken, Özcan Savur 75, rakibi Sadettin Arslan ise 35 oy aldılar. Tekrar seçilen Özcan Savur, yönetim kurulu ile birlikte salonu selamlarken, kendisine gösterilen güvene layık olarak hizmet etmeyi sürüdüreceklerini söyledi.

(YU-MŞ)

03.02.2007 18:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title