Haberler

Dünyaca Ünlü Top Modeller Gaziantep'te

Gaziantepli Bir Firmanın Ürettiği Gelinlikler, Brezilya'dan Getirtilen Ünlü Top Modeller Tarafından Sergilendi.

Gaziantepli bir firmanın ürettiği gelinlikler, Brezilya'dan getirtilen ünlü top modeller tarafından sergilendi.

Gaziantep'te üretilen ve dünyanın 13 ülkesine ihraç edilen gelinliklerin tanıtımını yapan firma, 2008 yılı katalog çekimlerini otele dönüştürülen eski Antepevi'nde gerçekleştirdi. Katalog çekimleri için İspanya'dan bir ekiple anlaşan firma, gelinlikleri sergileyecek olan modelleri ise Brezilya'dan getirdi. Dünyaca ünlü Brezilyalı top modeller Evelize Rocha ve Janini Sorarez tarihi Antepevi'nde yapılan çekimlerle gelinlikleri tanıttı.

Bugün başlayan çekimlerin 5 gün süreceği belirtildi. Çekimler için tarihi Antepevi'ni tercih ettiklerini belirten firma sahibi ve aynı zamanda stilisti olan Serpil Karuserci, "Gaziantep kültürünü günümüze taşıyan en iyi örneklerden olan Antapevleri'ni Avrupa'da tanıtmak ve Gaziantep kültürüne dikkat çekebilmek için seçilebilecek en doğru mekandı" dedi.

Karuserci, gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürdüklerini ifade ederek, "Tasarımlarımızı hazırlarken sanki resim yapıyorum. Bu da kendime güven duymamı sağlıyor. Bu sene kendini diğerlerinden ayırmak isteyen, o en önemli gecenin en özel insanı olacak gelinler için 115 parçalık çok özenli bir koleksiyon oluşturduk. 13 ayrı ülkeye ihracat yapıyoruz. Kapasitemizi yüzde 30-40 oranında arttırmayı hedefliyoruz. Yurtdışındaki fuarlara katılıyoruz. Tasarım ve modeller çok önemli. Yeni bir marka oluşturuyoruz. Hedefimiz 2008 yılında yurtdışında bir mağaza açarak kendi markamızla ürün satabilmek. Başarının sırrı, kalite, tasarım ve modellerin Avrupayi tarzda olması. Ürünlerimizi tüm dünyadaki yeni trendleri yakından takip ederek hazırlıyoruz. En son yenilikleri takip ederek güzel şeyler ortaya çıkarıyoruz" diye konuştu.

(TB-ST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title