Haberler

Küresel Isınma Cinsel İsteği Azaltıp, Doğurganlık Oranını Düşürüyor

Güncelleme:

ABD'li araştırmacıların hazırladığı rapora göre küresel ısınmanın insanlarda cinsel ilişki isteğini azalttığı ve bunun da doğurganlık oranını düşürdüğü ifade edildi.

İklim değişikliğinin çevre ve insanlık üzerindeki etkisi tartışılmaz. Deniz seviyesinin yükselmesinden kıtlığa, ekonomik bozulmadan, sellere çevre meselelerinin hemen her şeyle bağlantısı var. Küresel ısınmanın şimdi de doğum oranlarını düşürdüğü ortaya çıktı.

KÜRESEL ISINMA CİNSEL İSTEĞİ AZALTIYOR

ABD'de Tulane Üniversitesi, California Santa Barbara Üniversitesi ve Central Florida Üniversitesi'nden araştırmacıların hazırladığı raporda, küresel ısınmanın insanlarda cinsel ilişki isteğini azalttığı ve bunun da doğurganlık oranını düşürdüğü ifade edildi.

DOĞUMLAR AZALDI

ABD'deki doğumların son 80 yılını inceleyen uzmanlar, hava sıcaklığının 26 derecenin üzerinde olduğu günlerden sonraki 9 ayda doğumların yüzde 0.4 oranında azaldığını tespit etti.

SEBEBİ TAM OLARAK BİLİNMİYOR

Bu da bir yıl içinde 1165 daha az doğum anlamına geliyor. Raporda havaların serin olduğu zamanlarda girilen cinsel ilişki sonucu yaz aylarında doğan bebeklerin de sağlık sorunu yaşama oranının daha yüksek olduğu belirtildi, ancak bunun sebebi tam olarak açıklanamadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Santa Barbara California Florida Sağlık Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (7)

karadeniz:

Lan ne küresi ne ısınması milletten parami var çocuk bakacak manyak manyak şeyler söyleyeceğini para verin danalar

25
1
yanıtYanıtla
Kelle Paca:

Havalar isininca benim kanim kayniyor. . . . bu Amerikalilarda ne acayip bir millet

2
4
yanıtYanıtla
TUZ ve YAĞ''a dikkat:

Sofralık ince tuzlalarda topaklanmayı önleyici , nem tutucu ALİMUNYUM SİLİKAT dolduruyorlar. Tüketiciyi memnun etmek için , tuzun akıcılığını sağlamak için ŞAP koyuyorlar yani. Ayçiçek yağlarına PAMUK YAĞI koyuyorlarki cinselliğin baş düşmanı , mideyide felç ediyor.

6
0
yanıtYanıtla
sibir tatar:

savas sebebı bu

3
0
yanıtYanıtla
Acı macı işlermi bize bacı ? Mobil-IOS:

ne alaka bunuda ona bağladınızya helal olsun

2
0
yanıtYanıtla
KÜRESEL ISINMA MI? KİMYASALLAR MI?:

Kimyasallar Spermi Azaltıyor, Kanser Riskini Artırıyor, Çevre koşullarında yaşanan değişimler, Kullandığımız ilaçların kimyasal olması ve bağımlılık yapması, vücudu son derece tahrip etmesi, Kolada kullanılan uyuşturucu kafeinin ve renklendirici karamel (kısırlık, şişmanlık, kanser)Nişasta bazlı şeker (Kanser)Süt ve bebek toz mamalarına eklenen Melamin kimyasalı (kanser)- Nişasta bazlı şeker ( Kanser)Rabbim doğal olandan yiyin-için diye uyarıyor. Lakin insan doğallık adına her şeyi yok ediyor.

1
0
yanıtYanıtla
ahmet aslanMobil-ANDROID:

aslinda bu devirde cocuk bakmak daha kolay hayat sartlari biraz daha iyi sonucta afrika da degiliz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title