Haberler
BBC

Somali'de 11 Kocası Olmakla Suçlanan Kadını Taşlayarak Öldürdüler

Güncelleme:

Somalili kadın, Eş Şebab örgütünün denetimindeki mahkemede 11 kocası olduğu gerekçesiyle suçlanıp taşlanarak öldürüldü.

Somali'de eş Şebab örgütünün başında olduğu bir mahkeme, 11 kocası olmakla suçladığı bir kadını taşlayarak öldürdü.

RECM ETTİLER

Eş Şebab'ın recm ettiği Şükri Abdullahi Warsame adlı kadın, örgüt mahkemesinde "önceki kocalarından boşanmadan 11 defa evlenmekten" suçlu bulundu.

ŞERİAT KANUNLARI İLE YÖNETİLİYORLAR

Somali'nin güney kenti Sablale sakinleri, kadının boyun seviyesine kadar gömüldüğünü ve ölünceye dek eş Şebab militanları tarafından taşlandığını söyledi.

Eş Şebab'ın hüküm sürdüğü topraklarda Şeriat kanunları geçerli.

ERKEKLER İTİRAF ETTİ

Örgütün bölgeden sorumlu yetkilisi Muhammed Ebu Usama, Reuters haber ajansına "Şükri Abdullahi ve resmi eşi dahil dokuz kocası mahkemeye çıkarıldı, her biri kadının kocası olduğunu söyledi" dedi.

Şeriat kanunlarına göre bir kadının birden fazla kocası olamaz ama bir erkeğin dört karısı olabilir.

BBC

Somali Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (155)

cosmos:

bakın arkadaşlar dünya kamu oyu israil ve amerika haber ajansları mahsuz bu tür haberler yapıyor siz gerçek islama inanın bu tip olayları islamı dünya kamuoyu önünde küçük düşürmek ve müminleri aşağılamak karalamak için yapıyorlar ki sizde yobaz diyesiniz bu işlerden soğuyasınız diye yapıyorlar sakın inanmayın bunlar amerika ve israilin ve islama düşman tüm ülkelerin ortaklaşa yaptığı bir provakötürlüktür açın peygamber tarihini orjijnal eserlerden okuyun

24
5
yanıtYanıtla
Cevap:

Gerçek islam he he ondan islamın kaç tane çeşidi var. Açın artık gözlerinizi işinize gelmeyince gerçek islam bu değil he he ondan sen öyle inanmaya devam et.

yanıt7
yanıt10
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tamam:

Ya rabbi hiç bir ülkenin başına dinci zihniyeti bela etme ,biz çektik Allah kimseye cektirmesin

10
17
yanıtYanıtla
Devam:

ne çektin sen

yanıt1
yanıt2
penisilvanyalı:

tamam

yanıt1
yanıt4
...........:

Evet ya ne çektin ki yediğin önünde, yemedigin arkanda. son model telefonlar ellerde, alışveriş merkezlerinde poşetler dolu, yollar otomobil, jipten gecilmiyor

yanıt2
yanıt2
antiyobaz:

o onbirtane adamin hic sucu yok sadece kadin suclu arap pisligi iste heryerde yobazlik ahlaksizlik afrikayida mahvetmisler pislik yobazlar

19
7
yanıtYanıtla
DUBAIde 1SAMSUNLU55:

KADIN YAPARSA SUC BU ULKELERDE AMA ERKELER YAPARSA KIMSE GORMEZ ARKADASLAR EEEE TURKIYEDEKI BAZI YOBAZLAR TURKIYEDE SERIAT ISTEMIYORLARMI GELSIN SERIAT GORSUNLER TURKIYEDEKI YOBAZLAR

yanıt9
yanıt8
M.BAYRAK:

11 kadın 1 erkek(çocuklar kimden)-(11 erkek 1 kadın çocuklar kimden) ? arkadaşlar biraz mantıklı olalım. Önemli olan babanın annenin belirliğidir. Tabiki böyle evliliklere okey vermem. Bu haller miğde meselesidir.

yanıt0
yanıt0
Kılıç:

Şeriat bu işte kadının yeri Yok

11
15
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title