Haberler

    Çipras: İnanmadığım Bir Metne İmza Attım

    Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Brüksel'de varılan mali yardım anlaşmasının ardından ilk kez konuştu.

    Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Brüksel'de varılan mali yardım anlaşmasının ardından ilk kez konuştu. Devlet televizyonu ERT'ye bir röportaj veren Çipras, Yunanistan'a dikte ettirilmiş olsa bile Euro Bölgesi'nde kalmak ve temerrüde düşmemek için anlaşmanın parlamentodan geçmesi gerektiğini belirtti:

    "Ben hatalar, gözden kaçırmalar ve inanmadığım bir metne imza atmanın tüm sorumluluğunu sonuna kadar üstleniyorum. Ancak bunu uygulamaya geçirmek zorundayım ve sorumluluklarımdan da kaçmayacağım."

    Başbakanlıktan çekilmek veya bir ulusal birlik hükümeti kurulması ihtimallerini şimdilik göz ardı ettiğini belirten Çipras, Brüksel'deki müzakerelerin hiç de kolay geçmediğini belirtti:

    "Halkın fikrini sormak için referanduma gittik diye Brüksel'de bize karşı kinci bir tutum vardı."

    Çipras'ın Brüksel'de imza attığı anlaşma bugün Yunanistan Parlamentosu'nda oylanıyor. Anlaşmanın kabul edilmesi için mutlak çoğunluk gerekiyor.İktidardaki Syriza'nın 'evet' oylarında fire vereceği bilinirke

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 15 Temmuz 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Yunanistan Brüksel Dünya Haberler

    Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

    Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

    Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

    Kemal Kılıçdaroğlu: 'İlla Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaptı

    2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

    2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

    Bakmadan Geçme

    28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan ceset kimin, neden öldürüldü? Galatasaray kaç kere şampiyon oldu? 2023-24 sezonunda GS kaçıncı şampiyonluğunu yaşadı? Kerem Aktürkoğlu Galatasaray'dan ayrılıyor mu, gidiyor mu? Ayrılabileceği iddiaları güçlendi İsmail Kartal istifa mı etti? İsmail Kartal kovuldu mu? #129300
    Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

    Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title